פורסם 2005 ביוני 1620 שנים שלום!אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן.הדרישות שלי:איכות שמע טובה ומעלהתמיכה ב- cd textעדיף שלא יהיו אוזניות כפתורעד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך)תמיכה ב- mp3 וצרוביםלמישהו יש המלצות?תודה מראש!!!
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים יש לי המלצה מאד חמה: iriver imp-900 הדיסקמן עולה 900 ש"ח. (כולל משלוח) הדיסקמן הדק, האיכותי והמשוכלל ביותר בעולם. גוף הדיסקמן עשוי מגנזיום, תומך בכל פורמט הקיים בשוק (כן, גם OGG) איכות סאונד מדהימה, מגבר פנימי מאד חזק (16MW לערוץ), תוכנה מאד משוכללת ומגיע עם נרתיק איכותי, שנאי, מדריך, סוללות נטענות, מטען חיצוני ואוזניות כפתור סאנהייזר. http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=IMP900&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 ?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים לקחת אותו ממש רחוק עם המחיר......מוכרים היום דיסקמנים ממש טובים גם ב400 שקל, אבל הדיסקמן שהוא הציע באמת מצוין
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ב-400 ש"ח ניתן לקנות דיסקמן סביר במקרה הטוב. והוא ביקש דיסקמן עם CD-TEXT - דיסקמן שמסוגל להציג שם שיר, תיקיות ושם דיסק. עדיין לא ראיתי דיסקמן איכותי ב-400 ש"ח שמסוגל להציג CD-TEXT. תקנה את הדיסקמן הזה לאבא שלך ותצחק על כל האידיוטים הישראלים שקונים דיסקמנים של פנסוניק ולנקו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אה אה אהיש לי דיסקמן פנסוניק מצוין , יש לי גם MP3 IRIVER .......גם הדיסקמנים של פנסוניק מצוינים
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לפי מה שאני יודע כל האוזניות שבאות אם הדיסקמנים זה סתם זבל אז כדאי גל לקנות אוזניות
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי ממש מצוינות אני מעדיף אותם על הסנייזר שקיבלתי עם הH320
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר גם אני חשבתי על ה- imp 900 רציתי גיבוי... תודה רבה לכל מי שענה!!!! נ.ב. ליונתן: mp3 טוב הוא הרבה יותר יקר מדיסקמן טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.