פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר תודה אחי, גם אני ביררתי קצת על ה4X שהלוח (העדכני) שלי יתמוךנראה לי כשאני יריץ את שניהם אז הכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף כי הוא עצמו מציע 8Xאני חושב שזה יאפשר לי להריץ משחקים בלי קיטעים אבל לא ברזולוציה המקסימלית שלהם מישהו יכול לאשר בוודאות את מה שאמרתי?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים גם לי הייתה אותה צרה... רציתי לשדרג ולא לקנות מחשב חדשיש לי agp x 4 וקניתי כ.מסך fx 5500 רק כדי לשרג ל 128 mb תנחש מה... הלוח לא קיבל את הכרטיס!!!אז תבדוק טוב טוב....אגב אני החלטתי לחכות קצת ולקנות מחשב חדש שיהיה לי הכסףב 5000 שקל מוצאים היום מחשבים טובים, עצה שלי תתאפק!!!
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים yonib5יכול להיות בעיות תאימותבכל מקרה אתה יכול להתנות את הקנייה בכך שהכרטיס יעבוד על הלוח שלךויש תאימות לאחור בין AGP x8 / AGP x4 כלומר כרטיס AGP x8 יעבוד על לוח AGP x4 אבל אם הכרטיס משתמש בפס רוחב גדול ממה שיש ל AGP x4 הוא לא ינוצל עד הסוף
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר אוקי הבנתי תודה!העיקר שאפשר להפעיל את הכרטיס והזיכרון בשני הלוחות הישן והחדשד"א הלוח אם החדש שבחרתי יתמוך בעוד סוגי זכרונות?ובכלל איך הכרטיסים מסוג DDR-SDRAM ?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים הם בינתיים הזכרונות השולטים בשוקוהכרטיס והזכרון אמורים לעבוד כמו שצריך אצלךפשוט תתנה את הקנייה שלך בכך שהם יעבדו
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים ויש תאימות לאחור בין AGP x8 / AGP x4 כלומר כרטיס AGP x8 יעבוד על לוח AGP x4 אבל אם הכרטיס משתמש בפס רוחב גדול ממה שיש ל AGP x4 הוא לא ינוצל עד הסוףגם יכול להיות אחרת? כאילו אני מתכוון האם כרטיס מסך שהוא 4X יעבוד על לוח שתומך ב8X?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים שוב תאימות אחורהאבל כאן שום דבר לא מגביל שום דברכלומר הכרטיס מסוגל להגיע לפס רוחב שלא מנוצל ע"י AGP x4 אז אתה מחבר לו AGP x8 הוא לא ינצל אותו פשוטזה כמו שיהיה לך כביש עם 4 נתיבים (AGP x4 לצורך העניין) שאין עליו עומס, כלומר אין פקקיםאחרי כמה קילומטרים הכביש מתרחב ל 8 נתיבים, אז בוודאי שלא יהיה עומס על הכביש
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר אוקי תודה רבה!סופית החלטתי אני קונה קודם את הזיכרון הזה והכרטיס ואם המחשב עדין לא יהיה משהו אני ישדרג גם את הלוח והמעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.