פורסם 2005 ביוני 1620 שנים שאלה שמאוד מאוד חשובה לי!אני לפני שידרוג קליל של המחשב ורציתי לדעת סופית מה באמת חובה לשדרג ועל מה אפשר לוותר?כמובן אמשח אם תרשמו ליד כל רכיב הסבר איך הוא משפיעעל ההפעלה של המשחק - נתחיל:לוח אםמעבדזכרון פנימיכרטיס מסךכרטיס קולמאווררים תודה,אני בטוח שיש כמה חלקים שאפשר לוותר עליהם בשידרוג.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים תגיד מה המפרט הנוכחי שלךמה התקציב לשדרוגומה השימושים במחשבונוכל לעזור יותר
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים בוא נעשה את זה קל יותר:1. מה המפרט העכשווי שלך?2. כמ האתה מתכוון להוציא על השדרוג?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר המחשב עובר שידרוג למטרת משחק אבל עוד פעם אני לא גיימר שקורע לו את הצורה משחק מידי פעם אבל לא רק משחק... אני רוצה שתשימו לב למעבד וללוח האם ותגידו לי אם הם יסתדרו עם משחקים חדשים כמו "סאן-אדרס" או שזה בכלל לא קשור מעבד: לוח אם: את הכרטיס מסך שלי אני יודע שאני צריך להחליף אבל את המעבד והלוח אם אני לא יודע.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מעדב די חלש.. אם יש כסף תחליף אבל אני חוושב שעם R9550 הוא יחזיק יפה את SA...דרך אגב מה הכרטיס שלך בכל זאת?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים בעקרון למשחקים הכי חשוב זה כ.מסךאבל כמובן צריך לשמור על פרופורציות, כלומר אם יהיה לך כ.מסך הכי טוב ומעבד ישן וחלש, אתה פשוט לא תוכל לנצל את הכרטיס.כ.קול חיצוני הוא פחות חשוב למשתמש רגיל כי כ.קול שבא עם הלוח הוא מספיק טובאחרי כ.מסך עדיף לשפר את המעבד + לוח אם (זה בא ביחד כדי שהפלטפורמות יהיו תואמות)אגב גם כ.מסך צריך להתאים ללוח אם (יש שתי חיבורים: AGP ו PCI-E) זכרונות אפשר תמיד להוסיף העתיד במידת הצורך וגם המחיר שלהם הוא לא כמו המחירים של כ.מסך, מעבד ולוח אםכמובן שלכל מערכת אתה חייב מאווררים כדי לקרר אותה.כמו כן אם אתה קונה כ.מסך ממש חזק אז אתה צריך גם מסך טוב (גם בשביל לנצל את היכולות של הכרטיס - רזולוציות גבוהות)
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר GeForce2 MX100/200 ממש חלש זיכרון DDR-SDRAM 256 אתם יכולים אבל להמליץ לי על שדרוג חכם שיאפשר לי לטפל בנתיים בכרטיס מסך ובזיכרון פנימי ואח"כ בלוח ובמעבד? כמובן חשוב שהזיכרון והכרטיס מסך שאני יקנה יתמכו בלוח אם שאני יקנה בעתיד...
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר לא רוצה להגביל תקציבית אבל בוא נגדיר את ככה: "מה שחובה לשפר חובה מה שלא לעזוב"זכור זה דיי מיינסטרים אני לא גיימר מטורףככה שבכללי לא להיסחף עם המחירים
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים שידרוג מינימלי...להחליף לR9550 - 400 שקללהוסיף עוד סטיק זיכרון של 512 - 250+- שקל תלוי בחברה ובחנות(או להוציא את ה256 שקיים אצלך כרגע במחשב ולהוסיף 2 512 - עדיף יותר אבל אם הכסף לחוץ אפשר לוותר)...
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר שידרוג מינימלי...להחליף לR9550 - 400 שקללהוסיף עוד סטיק זיכרון של 512 - 250+- שקל תלוי בחברה ובחנות(או להוציא את ה256 שקיים אצלך כרגע במחשב ולהוסיף 2 512 - עדיף יותר אבל אם הכסף לחוץ אפשר לוותר)...אתה מכיר אולי מקום שמוכר את הכרטיס מסך הזה בגירסת XT כי כול מה שמצאתי היה בגירסה SEלגבי הסטיק אני חושב שאני יזרוק את הישן ויקנה חדש של 512כי אני לא רוצה להוסיף את החדש לסלוט השני כי הישן יאט לי ת'חדשמה אתה אומר?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אחלה אחי... תקשיב חיפשתי באיזה 10 חנויות בשבילך באמת אחי ולא מצאתי...אבל בשביל מה גרסת XT תקח את הרגיל...
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר מה רגיל מצאתי רק SE שלא שווה כלוםתגיד אולי יש כרטיס מסך אחר שהוא גם טוב ברמה של זה אבל לא עולה הרבה יותר ממנועם עדיפות לATI מה אתה אומר על 6600 ?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מעבד קטסטרופה הווילאמט......שידרוג כזה יכול להיות טובסמפרון 754- 500 שחלוח אם NFORCE 3 של ג'יגה בייט- 420זיכרון 512 400MHZ כ-300 שחכרטיס מסך- ראדון 9550 128 מגה 128 ביט 400 שח.אחלה שידרוג בתקציב מינימלי.נקודה חשובה, המחירים זכורים לי מהראש ואינם מדוייקים בהכרח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.