עבור לתוכן

אני צריך לדעת מה הזכרונות הכי טובים שיש לOC

Featured Replies

פורסם

אני מתכונן לקנות מערכת בישראל

AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ?

DFI Lanparty nF4 ULTRA-D

Seagate 160GB SATA w/NCQ

Leadtek 6600GT Extreme 128MB

OCZ ModStream 450W

Supertalent X-Blade silver

NEC nd-3540A\3520A

כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH)

יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון)

עוד משהו כללי שרציתי לשאול, אני יכול לשלם ל NEWEGG או MONARCH מהארץ דרך חשבון בנק ושהם ישלחו את המוצר לבית מלון בארה"ב מקליפורניה או ג'ורג'יה לוושינגטון (כמה זה עולה בערך ?... כתוב גם משלוח חינם ואני בספק אם זה חינם מWEST COAST לEAST COAST) ?

נ.ב.

מה זה MOSFET ? או משהו כזה...

פורסם

זכרונות איכותיים לOC יש את ה OCZ .... מעולים.. במיוחד עם לוח כזה...

פורסם

^^ טוב באמת שנתת לו דגם

Dragonk

עם לוח כזה אתה יכול לקחת Crucial Ballistix שהם לא יקרים יחסית, או זכרונות מבוססי BH-5 כלשהם

או שאתה יכול ללכת על מקסימום ביצועים זה יהיה TCCD כלשהו

ל OCZ יש Platinum EL שנבדק במהירות 625MHz

פורסם
  • מחבר

ומה המחיר של ה625 הזה ? זה הPLATINUM REV2 ? עולה 183$... יקר :\

ובכלל... אני לא צריך להגיע ל3.1GHZ... זה כבר מוגזם והמעבד לא יסחוב (אולי עם 1.6V וגם זה סיכון גדול) אני חשבתי על 2.7 בערך

וגם לגבי השאלה המשנית שלי.. 3000 או 3200 ?? שווה להשקיע עוד 250 ש"ח בשביל המכפלה ועוד 200MHZ ?

Chronick הזכרון שהבאת מצויין הבעיה היא שהוא עולה בעיקרון 175$... המחיר נמוך בגלל REBATE, החזר, אבל החבר של אבא שלי שם רק שבוע ככה שאין זמן להחזר (10-12 שבועות)

פורסם

ומה המחיר של ה625 הזה ? זה הPLATINUM REV2 ? עולה 183$... יקר :\

ובכלל... אני לא צריך להגיע ל3.1GHZ... זה כבר מוגזם והמעבד לא יסחוב (אולי עם 1.6V וגם זה סיכון גדול) אני חשבתי על 2.7 בערך

וגם לגבי השאלה המשנית שלי.. 3000 או 3200 ?? שווה להשקיע עוד 250 ש"ח בשביל המכפלה ועוד 200MHZ ?

Chronick הזכרון שהבאת מצויין הבעיה היא שהוא עולה בעיקרון 175$... המחיר נמוך בגלל REBATE, החזר, אבל החבר של אבא שלי שם רק שבוע ככה שאין זמן להחזר (10-12 שבועות)

לא זה לא הפלטינום רוו. 2, הוא יותר טוב ועולה יותר...

OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special

פורסם

התקציב שלו 200$ גם לעכבר וגם לזכרונות

בשקלים זה בערך 900ש"ח... ברור שאם לא מתייחסים לתקציב אפשר למצוא דברים טובים.

פורסם
  • מחבר

אם לא היה תקציב הייתי כבר קונה בALIENWARE חחח

שמעתי על הזכרונות ועל זה שהם עולים 1950... קצת יותר מהתקציב

אני צריך עצות בהתאם לתקציב...

חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146387

עם הזכרונות האלה והמפרט למעלה... לקחת מעבד 3000 או 3200 ?

פורסם

אם לא היה תקציב הייתי כבר קונה בALIENWARE חחח

שמעתי על הזכרונות ועל זה שהם עולים 1950... קצת יותר מהתקציב

אני צריך עצות בהתאם לתקציב...

חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146387

עם הזכרונות האלה והמפרט למעלה... לקחת מעבד 3000 או 3200 ?

למה לא לקחת את ה3500 שהוצע פה :

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146389

גם DDR433 לעומת 400, גם תזמונים 2-2-2 לעומת 2-3-2, כמובן שאתה צריך לתת להם (ה3500) מתח של 3.1 אבל עם לוח DFI זה יהיה ממש פשוט.

פורסם

אלה אחלה זכרונות ויתלבשו יפה מאד על ה LANPARTY שלך.

OCZ 3200 GOld

הם מבוססים BH5, והן אומנם לא מגיעים לבאסים מטורפים, אבל הם מגיעים ל 260-270 ב 2-2-2-5 שזה ממש אחלה.

פורסם
  • מחבר

המחיר שלהם הוא 175$ פחות 30$ על החזר שמתקבל אחרי 10-12 שבועות לפי האתר...

זה בהרבה מעל התקציב... ובכלל :\ אבא שלי הוריד עוד יותר את התקציב... וגם הוא אומר לא לקנות מחשב לOC

מה לשנות במפרט ? לוח אם לMSI או להשאר עם נDFI... נראה לי הDFI

פורסם

תישאר עם הלאן פארטי! אני מצווה עלייך!

זיכרון אתה יכול לקחת משהו טוב ולרדת מה 518 ....

עכבר תקה משהו נחמד בארץ כי אני לא רואה שום סיבה לקנות את העכבר הזה ..... זה שיש לו רכיב אופטי מדוייק לא יתן לנו הרבה בעבודה שוטפת ספק אתה יכול לקחת משהו מעט יותר זול וטוב כגון אנרמקס או אנטק ולחסוך כמה גרושים

זיכרון אם אתה הולך לעשות OC אז את ה UTT של מושקין ( הרד ליין 3500 ) או TCCD מסויים ( ג'י סקיל הם נחמדים אבל יקרים )

ה OCZ שהוצעו כאן יקרים מידי ולא כ"כ חובה לקנות אותם כי ג'י סקיל עם צי'פ טוב יעשה את זה גם

המושקין עם ויתור עם העכבר יהיה מצויין לדעתי

פורסם
  • מחבר

לרדת מהעכבר אני לא ממש רוצה :\ כי אני רוצה ביצועים אבל בלי נוחות זה לא שווה הרבה... יש לי עכשיו עכבר מעפן אופטי של HP... הוא זז לבד מתי שהוא רוצה חחח

לגבי הזכרונות... יש קצת סיבוף איתם, ניואגג ומונרץ' לא יעבוד כנראה

יש אתר אחר, www.directron.com שנראה טוב ויש בו מבחר

אני מתכנן OC אבל לא עכשיו, לא ישר שאני קונה, אלה רק מתי שאני אצטרך אותו (שזה בערך עוד שנה אתם מסכימים ?) ועד אז יהיו שינויים במחירים ובזכרונות, אולי אני אפסיד מזה קצת אבל עוד שנה אני כבר יהיה בן 17 :silly: אז כנראה יהיה לי יותר כסף מעכשיו

מה עדיף לדעתכם ? AMD 3000 עם זכרון ב140$ בערך או AMD 3200 עם זכרון VALUE ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים