עבור לתוכן

טירטור לפני בחינת בגרות

Featured Replies

פורסם

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך.

הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה.

ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת.

אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית.

הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכיתה אמרתי לאחריות והיא אמרה שאין לי טופס ודפים להדביק את השם! ואני צריך ללכת לחפש שוב את האחראית! הפעם רצתי ומצאתי אותה,אמרתי לה שאני לא רשום ברשימה האמיתית ושהיא תבוא ליכתה להביא לי טופס. רצתי שוב לכיתה ובאתי להתיישב אבל אין שולחן!! אז שוב רצתי להביא וסחבתי שולחן לכיתה.

נכנסתי התיישבתי מזיע עייף ועצבני וחיכיתי לבחינה שבנתייים התחילה,מישהי הביאה את הדפים והטופס להדביק שם אבל שכחו את הבחינה עצמה ורק אחרי עוד כמה דקות ספורות הגיע ההמבחן והתחלתי בקושי לעבוד...

כל הדבר הזה השפיע עלי מאוד הייתי עייף מזיע ועצבני ובקושי סיימתי את הבחינה בזמן,הוסיפו לי איזה 3-4 דקות אני מוכרח להודות אבל זה שטויות לעומת טירטור של 10-15 דקות והתחלת הבחינה במצב ח-ר-א ומעייף.

מה ניתן לעשות?? הבחינה חשובה לי ואם אני מקבל נכשל יהיה לי נכשל בציון סופי!! אני כבר מתכנן להגיש עירעור או משהו...

חוסר אחריות של בית הספר ההנהלה והאחראים!!

נ.ב בגלל המזגן בכיתה אני גם חולה עכשיו בעעעע עם כאב גרון.

פורסם

מכיר את זה לדוגמא השנה

פעם ראשונה שלי בגרות מתטימקה שאלון 035005

באתי לבחינה מתישב מקבל מחברת לפתרונות ושאלון 035001 אני בא שואל מה לעזאזל (וכל הכיתה שלי מ5 יחידות וכולם קיבלו את השאלון 035001)

בכל מקרה אחרי כמה צעקות קלטו שהביאו לנו את השאלון הלא הנכון ,המשגיחים

אז הם הלכו לאיזה 10 דקות הביאו לנו את השאלון הנכון אבל דף נוסחאות של 3 יחידות

לאחר איזה עוד 5 דקות הם הביאו לנו את הדף נוסחאות הנכון.

בחיי האירוע היה מעצבן :pissed: והלך איזה רבע שעה ולא הוסיפו זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים