פורסם 2002 ביולי 2223 שנים איזה אחד פה אמר לי לאחר שכתבתי איזה מחשב יש לי הוא אמר "יש לך מערכת דרעק ואני רואה שאתה לא מבין בזה הרבה בטח יש לך מעבד WILLIAMTTE" מה זה לכל הרוחות ??? ??? ???ראיתי כמה כתבות על זה אבל איך אני יודע איזה יש לי ?ואיך נקרה המעבד הטוב של פנטיום 4?בבקשה תענו לי כי כי יכול להיות שזה היה הגורם לבעיות לפני כמה זמן (עכשיו אין אחרי שהתקנתי WINDOWS XP)
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים WILLMATE הוא המעבד עם הליבה הישנה של P4 SOCkET 423 הוא בעל 256 K של L2והוא הרבה פחות טוב מבחינת ביצועים וOC הוא מגיע עם VOLTAGE שך 1.75 בהתחלה זה מגביל את הOCהמעבד ה"טוב " של P4 הוא מבוסס ליבת ה NORTHWOOD ובעל 512 CACHE ב L2
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים בכל סוג של מעבד שיש לך תמיד כדאי לזכור שלפני חמש שנים מעבד כמו שיש לך כרגע עוד לא היה בחלומות הרטובים של החברות הגדולות בעולם . Cheer Up Mate
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים יש יש יש אין לי את ה מעבד WILLIAMTTE אני ממש שמח יש לך NORTHWOOD אבל לא הייתי קופץ משמחה עם 1.6 ולוח של אינטל
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים תוריד את התוכנה Wcpuid מהאתר:http://www.h-oda.comשם תבדוק כמה הקאש על הL2 שלך
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים WILLMATE הוא המעבד עם הליבה הישנה של P4 SOCkET 423 הוא בעל 256 K של L2והוא הרבה פחות טוב מבחינת ביצועים וOC הוא מגיע עם VOLTAGE שך 1.75 בהתחלה זה מגביל את הOCהמעבד ה"טוב " של P4 הוא מבוסס ליבת ה NORTHWOOD ובעל 512 CACHE ב L2לי יש P4 וויליאמיט סוקט 478.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים WILLMATE הוא המעבד עם הליבה הישנה של P4 SOCkET 423 הוא בעל 256 K של L2והוא הרבה פחות טוב מבחינת ביצועים וOC הוא מגיע עם VOLTAGE שך 1.75 בהתחלה זה מגביל את הOCהמעבד ה"טוב " של P4 הוא מבוסס ליבת ה NORTHWOOD ובעל 512 CACHE ב L2לי יש P4 וויליאמיט סוקט 478.אני הכי דפוק P4 WILLMATE SOCKET 423 :'( :'( :'(
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים גם לי יש WILLMATE אבל זה לא באשמתי ( לך תבין ) את המחשב לי קניתי לפני כשנה וחצי כשעוד לא היה את הP4 A והלוחות היחידים בארץ לP4 היו הגאריבאלדי I850 והI845 שתמך בSDRAM אז לא היו לי הרבה אפשרויות בחירה וגם אל תגידו לי עכשיו למה לא חיכיתי בגלל שהיה לי לפני זה P2 350 והוא די נימאס עליי אז הייתי חייב משהו חזק וחדש.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים גם לי יש WILLMATE אבל זה לא באשמתי ( לך תבין ) את המחשב לי קניתי לפני כשנה וחצי כשעוד לא היה את הP4 A והלוחות היחידים בארץ לP4 היו הגאריבאלדי I850 והI845 שתמך בSDRAM אז לא היו לי הרבה אפשרויות בחירה וגם אל תגידו לי עכשיו למה לא חיכיתי בגלל שהיה לי לפני זה P2 350 והוא די נימאס עליי אז הייתי חייב משהו חזק וחדש.בערך מאותה סיבה יש לי ווילמט היה לי 233 לפני זה והוא נשרף אז הייתי חייב להחליף
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים נכון זו הייתה תקופה שהP4 רק הגיע לישראל כולם היתלהבו אבל לא הייתה אפשרות בחירה גדולה.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים נכון זו הייתה תקופה שהP4 רק הגיע לישראל כולם היתלהבו אבל לא הייתה אפשרות בחירה גדולה.כן ועכשיו נדפקתי :'(
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים WILLMATE הוא המעבד עם הליבה הישנה של P4 SOCkET 423 הוא בעל 256 K של L2והוא הרבה פחות טוב מבחינת ביצועים וOC הוא מגיע עם VOLTAGE שך 1.75 בהתחלה זה מגביל את הOCהמעבד ה"טוב " של P4 הוא מבוסס ליבת ה NORTHWOOD ובעל 512 CACHE ב L2מייצרים Willies גם ב-Socket478..עד מהירות 2.2 אם אני לא טועה..זה לא כזה מעבד גרוע, פשוט הסיבה שכל האנשים בפורום הזה לוקחים אינטל זה כדי להמהיר אותו.כי אם אתה עם לוח אם של אינטל אז ברור שאתה לא ממהיר - ובמקרה כזה היה עדיף לך לקחת מערכת מבוססת AMD AthlonXP שהייתה נותנת ביצועים הרבה יותר טובים בפחות כסף.הסיבה היחידה לקחת אינטל אם אתה לא ממהיר זה רק אם אתה לוקח את המעבדים הכי מהירים שלה, שעולים הרבה יותר מדי כסף.אבל אז זה מאוד טיפשי כי אתה סתם מבזבז מלא כסף על מעבד - הערך של התוספת כסף לעומת הביצועים פשוט לא שווה את זה.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים WILLMATE הוא המעבד עם הליבה הישנה של P4 SOCkET 423 הוא בעל 256 K של L2והוא הרבה פחות טוב מבחינת ביצועים וOC הוא מגיע עם VOLTAGE שך 1.75 בהתחלה זה מגביל את הOCהמעבד ה"טוב " של P4 הוא מבוסס ליבת ה NORTHWOOD ובעל 512 CACHE ב L2מייצרים Willies גם ב-Socket478..עד מהירות 2.2 אם אני לא טועה..זה לא כזה מעבד גרוע, פשוט הסיבה שכל האנשים בפורום הזה לוקחים אינטל זה כדי להמהיר אותו.כי אם אתה עם לוח אם של אינטל אז ברור שאתה לא ממהיר - ובמקרה כזה היה עדיף לך לקחת מערכת מבוססת AMD AthlonXP שהייתה נותנת ביצועים הרבה יותר טובים בפחות כסף.הסיבה היחידה לקחת אינטל אם אתה לא ממהיר זה רק אם אתה לוקח את המעבדים הכי מהירים שלה, שעולים הרבה יותר מדי כסף.אבל אז זה מאוד טיפשי כי אתה סתם מבזבז מלא כסף על מעבד - הערך של התוספת כסף לעומת הביצועים פשוט לא שווה את זה.לא תצליח לשכנע אותי שהמעבד שלי לא חרא :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.