עבור לתוכן

האם ה geforce 6600GT יתאים לי למחשב שמפורט בתוכן ההודעה?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X.

ו- 768Mb זיכרון.

האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך?

תודה.

פורסם

המעבד שלך חלש.

לא יודע אם הוא ינצל את הכרטיס כמו שצריך.

פורסם

זו כנראה תהיה הקנייה הכי טובה ומשתלמת למחשב שלך אם אתה לא מתכוון לשדרג את המעבד והמערכת. ואתה רוצה כוח גרפי חזק.

אמנם בחלק מהמשחקים הכרטיס בהחלט לא ינוצל עד תומו , אבל מן הסתם עם כל כרטיס אחר נחות ממנו לא תקבל ביצועים טובים יותר, כבונוס תהנה מאופצייה להפעיל פילטרים שישפרו את רמת הגרפיקה (במשחקים שבהם המעבד יהיה צוואר בקבוק) ובונוס נוסף הוא תאימות מקסימלית למשחקים חדשים שיוצאים. בכל מיקרה לא היתי ממליץ על כרטיס חלש ממנו אם רוצים לשחק ברצינות במשחקים, פחות מיזה , לדעתי כבר עדיף לא לקנות.

רק ליחוס, אני עובד עם 6800GT על אטלון במהירות 2050 MHZ על באס 205 , אמנם זה קצת הבדל ממה שתארת , אבל עדיין מדובר במעבד יחסית חלש למה שיש בשוק ולא ניתקלתי במשהו שעובד לאט (הכל על פרטים מקסימלים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה :xyxthumbs:

אבל עכשיו לשאלה הבאה - במפרטים המומלצים כתוב שמומלץ הכרטיס הנ"ל של חברת Leadtek. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא את הכרטיס הזה בדיוק.

איפה כן ניתן לקנות אותו בארץ? האם החברה שמייצרת זה דבר כזה משמעותי?

פורסם

בכלל לא , בכל מיקרה לא שווה הפרש כסף.

מה שכדאי להתסכל בקנייה זה: מחיר , אחריות , קירבה של החנות לבית , ואם קיים - אז נסיון של משתמשים.

מה שמשפיע מבחינת כרטיסים אצל קונים "קיצוניים" (כמונו) זה יכולות האוברקלוק של הכרטיס - ויכולות הקירור שמשפיעות על האוברקלוק ובמקביל לחלק מהקונים - הרעש שהקירור מייצר.

פורסם

ונוסיף שגם יש חברות שמציעות באנדל של משחקים אז תבדוק גם את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים