פורסם 2005 ביוני 1520 שנים שלום אם למישהו יש הערות מה להחליף\לשנות זה מאוד יעזורהתקציב גמיש אבל עדיף באזור ה 5K ומחנויות עם אחריות נורמלית(זמן ואיכות)לא צריך כ.קול ,מסך ומע" רמקולים . צריך מקלדת\עכבר אלחוטי וגם צורב DVDזה מפרט חלקי :[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר תודהאבל עדיין חסר צורב DVD ולגבי המארז הוא מאוד פשוט הבעיה שבשביל משהו מעוצב +ספק נורמלי המחיר קופץ כמעט פי 2 אולי למישהו יש רעיון ? :s05:ושווה באמת להשקיע את ה 100 ש"ח הנוספים במעבד VENICE הביצועים לא יהיו זהים ?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים כן עדיף וניס,אתה יכול לקחת את הצנברו הוא זול ולשים לו את הספק של הHEC ,ד"א גם 300W יסחוב בקלות.צורב DVD אני ממליץ על NEC-3540 ,עוד משהו?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים תרד בלוח ל K8NF ותיקח דיסק קשיח לא NCQ,לא דבר דרסטי.מקלדת ועכבר תיקח סט לא אלחוטי של לוג'יטק.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים תיקח עכבר ומקלדת חוטיים של לוגיטק, אם אתה צריך עזרה בדגמים, אנחנו כאן בשבילך.צורב תיקח של נק את ה3540 הוא צורב דיוידי מציין.המארז והספק מספיק טובים והכול מצויין.אגב, כמה שילמת על התענוג?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר זה יוצא סביבות 4800 כי אין צורך לשלם מע"מואני יקח את הנק שהמלצתאבל אני ישאיר את הסט האלחוטי ואם לא יהיה טוב נוסיף סט חוטי .
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר אני נאלץ להקפיץקיבלתי המלצה למארז+ספק foxconn TH-001 http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 לא ממש מכיר את היכולות בעיקר בהשוואה ל COMPUCASE HECאם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אז תעזרו לי מאוד להגיע להחלטה כי אני מתכוון להזמין אותו בתחילת השבוע.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אתה יכול אולי טיפה לרדת מההתלהבות עם הלוח אם הוא "יותר מדי טוב" וגם לקנות 512MB של Adataוגם תקנה HD מWD יחסוך לך כסף, תקשיע במשו אחר אולי
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים המארז עצמו של Foxconn מאיכות לא ידועהאבל אם הספק הוא FSP כמו רוב המארזים של Foxconn בארץ (חוץ מ Diabolic מסיבה לא ידועה שכן הוא הכי יקר)אז הספק מצוין ואפילו יותר טוב מה Hec שבא עם ה Compucase
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים עם כל הכבוד ל Evman007אני ראיתי היום מעל 20 מחשבים עם מארז דומה של Foxconn וספק FSPכולם FSP מקורייםזה שקם לך איזה טכנאי קבר והוציא את הספק FSP האיכותי מהמארז ושם בו סאנשיין קומה ג'נרי זה לא קשורפשוט תוודא שאתה מקבל מה שאתה משלם עליווד"א המארז עצמו בנוי בסדר גמורואת זה אני יכול להגיד אחרי בדיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.