פורסם 2005 ביוני 1420 שנים Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray.איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר סליחה על ההקפצה, אבל ההודעה שלי נעלמה בעמוד הרביעי עם רק ארבע צפיות וללא כל תגובות.מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים נסה ליצור קיצור דרך ל-Ad-Watch והעתק אותו לתיקיית StartUp שנמצאת ב-Start-->Programs. במאפייני קיצור הדרך תחת החוצץ Shortcut מופיעה האפשרות Run שעבורה ניתן לקבוע באיזה מצב תתחיל התוכנית, אם תבחר ב-Minimized אז בעקרון זה אמור לעבוד, אלא אם כן התוכנית תמזער את עצמה ל-Taskbar, ואז המטרה לא הושגה. אם אכן זה כך, בדוק בהגדרות האם ניתן לאפשר מיזעור ישירות ל-Tray במקום לשורת המשימות.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר Ad-Watch מופעל דרך ה-Registry במפתח הבא:HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runשורת הפקודה ב-Registry היא:"C:\PROGRA~1\AD-AWA~1\Ad-Watch.exe"איזה פרמטר אני צריך להוסיף לשורת הפקודה הזו, כדי שהתוכנה תעלה באופן ממוזער ל-System Tray?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר התוכנה מופיעה ב-System Tray, אבל החלון שלה מופיע ויש ללחוץ על ה-"X" כדי להעלים את החלון (התוכנה נשארת ב-System Tray).צריך לכתוב את הקוד בתוך או מחוץ למרכאות?אתה בטוח שהקוד הזה עובד?הבנתי שצריך לכתוב קוד שכולל אות אחת או שניים עם "-" לפני.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים יש אפשרות להסתיר את האייקון מהשורת משימות ובבוט החלון לא מופיע זה מה שאני עשיתי.. תבדוק איפה אפשר להגדיר, אני לא מוצא איפה זה...
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר אני כן רוצה שהאייקון של Ad-Watch יופיע ב-System Tray. אני פשוט לא רוצה שיופיע החלון שלו כאשר הוא עולה ב-Boot.דרך אגב, אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.