פורסם 2005 ביוני 1520 שנים גיל: 16.5 מין: זא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים שלום לכולם,אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו.תודה מראש גיל: מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת:1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.