פורסם 2005 ביוני 1420 שנים לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך.סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו.ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד.יש לו ספק של 300W רגיל.אני לא חושב שיש לו עומס.AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512.ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון).מה יכולה להיות הבעיה? ספק?עד היום הוא עבד פיקס.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים כנראה שהבעיה בספק שלך אם הוא עבד טוב עד היוםאני אישית הפסקתי לספור כמה ספקים גנריים כאלה מתו לי אבל אני עשיתי משהו חכם ועשיתי ייבוא אישי של ספק A.C. Ryan אבל זה עולה מלא כסף אז בשביל מישהו עם תקציב דיי קטן אני מציע לקנות ThermalTake Pure Power תאמין לי הספק הזה אמין ויש לו תוחלת חיים ארוכה ככה שעד שיתחילו לו בעיות יהיה כבר איזה פנטיום 7
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים יש לי את הבעייה הבעייה הזו במחשב P3 זה קורא כאשר יש שינויים כלשהם בחשמל (הדלקת מזגן בחדר מאוורר וכו').אם תחליף את הספק אז תודיע פה בפורום כי אני רוצה לדעת אם זה היסתדר
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר אממ.... הוצאות....מה כדי ? ThermalTake Silent PurePower 410Wאו Thermaltake Silent PurePower Series 360 Watts ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.