עבור לתוכן

הזמנתי את הVP191B - ממה להיזהר?

Featured Replies

פורסם

רבותיינו בוקר טוב.

כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים!

הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי.

חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו?

תודה מראש לעונים.

משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכון? או שמא אתם חושבים שכדאי לבטל ולקחת משהו אחר?

כל תשובה תתקבל בברכה.

בוקר טוב שיהיה.

פורסם

לא עדיף כבר היה לרכוש את ה ViewSonic LCD 19 VP912S?

הוא יקר כולה ב 100 שקלים אבל הוא 12MS ולא 16 .

פורסם
  • מחבר

ה-VP191B הוא 8 MS.

בוקר טוב.

פורסם

Only LCD that can be better its dell 2405fpw

But this is only,if you need big working area

But seriosly now-check big 8MS sticker on the box and ofcause part number

פורסם

היו לו כמה גרסאות.

אבל בישראל, אף אחד לא יטרח לציין זאת...

פורסם
  • מחבר

אז אני דיי מבולבל למה כתוב פה שהוא 16MS

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561

ובאתר עצמו כתוב: 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ)

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/#specs

לדעתי פנדה מוכרים את הדגם הישן יותר של המסך הזה. הקונטרסט, זמן התגובה, והפאנל שונים בדגם החדש.

באתר של VIEWSONIC מצויין זמן תגובה GTG של 8MS וזמן תגובה "אמיתי" של 20 - אבל במבחנים של טומ'ס הוא לא עבר את ה15MS כך שזה בסדר גמור.

בכל מקרה החשש הגדול שלי הוא שבאמת יביאו לי את הדגם הישן יותר (מה שיעצבן אותי מאוד!) וייטענו שהוא החדש.

איך שאני אקבל את האריזה אני ישר בודק אם יש את המדבקה הזאת:

IMG0012103.jpg

אם היא לא שם אני מחזיר את המסך לספק ולא קונה שם יותר בחיים.

נקווה לטוב.

עריכה: טוב דיברתי עם הספק וגם עם היבואן. מתברר שאומניטק הגאונים האלה לא מייבאים יותר את הדגם הזה לארץ!!! ואף אתר בארץ לא יכול לספק את הדגם הזה אף על פי שכולם מציעים אותו באתר שלהם. דיברתי כבר עם 5 אתרים בטלפון וכולם טענו שאם אין לאומניטק אז הם לא יכולים להזמין.

למה? למה? למה? מסך כזה טוב ודווקא אותו מחליטים לא להביא? אלוהים אדירים איזה יאוש - פשוט טימטום.

חבל שנמליץ עכשיו על המסך הזה לאנשים כשאי אפשר להשיג אותו בכלל.

אני שוקל להזמין אותו מארה"ב (גם עם מיסים הוא יוצא זול יותר) אבל הבעיה היחידה שלי פרט לאחריות היא המתחים השונים בין ארה"ב לישראל.

למישהו יש מושג האם מסך מארה"ב יכול לעבוד במתח של ישראל? הוא צריך איזה שנאי או משהו?? חיבור מיוחד בקצה? תודה מראש לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים