עבור לתוכן

רמקולים של Klipch ב 130 אלף שקל, למה?!?!

Featured Replies

פורסם

א)חשבת על זה שאולי החומרים שמהם מורכב הרמקול עולים הרבה ככה שזה לא הזוי למכור רמקול במחיר הזה. למרות שבארץ זה תמיד יקר יותר מרב העולם.

ב)יש רמקולים שעולים הרבה יותר וגם בזאפ יש רמקול של dali מכפיל אותו במחיר

פורסם

השאלה אם הוא שווה את המחיר ואם יש הפרש בצללים בין רמקול של 130 אלף ורמקול של 40 אלף..

ובטח איזה מגבר צריך בשביל רמקול כזה

פורסם

זה לא סתם כבל. זה כבל רב שימושי יכול לשמש כשוט לאוהבי FATISH , וכבל טיפוס הרים. הוא נמתח מ 3 מטר לשרשרות נאנומילימטריות של 2.3 אמסטרונג לקשר מתכתי 1 שיוצר מ 3 מטר של ה כ ב ל המיוחד הזה ל 3בחזקת 10 59049 מטר בכללי. וככבל לפתיחת סתימות בביוב, הנעת רכבים, טפיסת טרמפים בחלל, עוד הרבה דברים שהאנושות לא חשבה עליהם.

פורסם
  • מחבר

א)חשבת על זה שאולי החומרים שמהם מורכב הרמקול עולים הרבה ככה שזה לא הזוי למכור רמקול במחיר הזה. למרות שבארץ זה תמיד יקר יותר מרב העולם.

ב)יש רמקולים שעולים הרבה יותר וגם בזאפ יש רמקול של dali מכפיל אותו במחיר

איזה חומרים?!?! למה הם עשוים מזהב?! מחיר ממש לא מוצדק לפי דעתי...

פפפפוווו 250 אלף שקל!! אתה רוצה להגיד לי שיש אנשים שבאמת קונים את זה?!?!

ומה דעתך לכבל לרמקול שעולה 57 אלף שקל?

http://www.artmusic.co.il/sale/product_info.php?products_id=335

מה זה נותן?! בוא'נה איזה מחירים...

אממ, סאב במחיר קצת יותר עממי:

http://www.artmusic.co.il/sale/product_info.php?products_id=98

:P

חחחחחחחחחחחחחחח אני קונה ;)

פורסם

זה לא סתם כבל. זה כבל רב שימושי יכול לשמש כשוט לאוהבי FATISH , וכבל טיפוס הרים. הוא נמתח מ 3 מטר לשרשרות נאנומילימטריות של 2.3 אמסטרונג לקשר מתכתי 1 שיוצר מ 3 מטר של   ה כ ב ל   המיוחד הזה ל 3בחזקת 10  59049  מטר בכללי. וככבל לפתיחת סתימות בביוב, הנעת רכבים, טפיסת טרמפים בחלל, עוד הרבה דברים שהאנושות לא חשבה עליהם.

כן, ובמעברים מוסיקליים הוא עושה לך קפה!

פורסם

כנראה אתה לא מכיר את תופעת "האודיופילים" ,

יש אנשים שלא מתפשרים על איכות הסאונד , ששמים לב לכל סטייה בצליל , לחוסר דיוק .

יש גם כאלה שכן מתפשרים וקונים מערכות פחות טובות במחיר יקר ,אבל לא "מפוצץ " , אלה אנשים יותר הגיוניים .

המחירים האלה ( שמגיעים למאות אלפי שקלים ואפילו דולרים ) הם האודיופילים שלא מוכנים להתפשר .

לגבי הכבל , יש הרבה אנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלים בכבלים כדי שאיכות הצליל לא תפגע .

ותתפלא , אבל כן יש הבדל , אם אתה לא מרגיש בו - Feel Lucky :xyxthumbs:

פורסם

בנוי מחומרים אקזוטיים , כמו לקנות אימפרזה טורבו או פורשה 911

פורסם

בנוי מחומרים אקזוטיים , כמו לקנות אימפרזה טורבו או פורשה 911

אם נראה לך שאת האימפרזה טורבו עולה לסוברו ליצר 2000 שקל יותר מהאימפרזה הרגילה אתה טועה.. לחברה ענקית כזאת עם קוו יצור ענקי העלות של המכונית הוא מאוד נמוך (בעיקר עלות חומרים-שילדה וכו), אז למה הטורבו יותר יקרה? כי היא יותר איכותית, כי אפשר לדרוש עלייה יותר.

הרמקול הזה מאוד מאוד איכותי ויש אנשים שישלמו את המחיר הזה בשביל לקבל רמקול הכי איכותי שכסף יכול לקנות

פורסם

ככל שאתה משקיע כסף במוצר מסוים, אין הדבר אומר שהוא איכותי יותר ביחס ישר למחירו כי לאחר רף מסוים (המשתנה מתחום לתחום) האיכויות המתקבלות מינוריות לעומת המחיר הנדרש. הטיעון הנגדי לטיעון שלי הוא שאותו רף מדובר שונה מאדם לאדם ולפיכך אין הגדרה קבועה לפיה מוצר שעולה יותר מסכום כסף נתון כבר לא מספק יחס מחיר\תמורה הגיוני. אני חושב שרכישת רמקול במחיר כזה אינה הגיונית, לפיכך הרף שאני מציב נמוך הרבה יותר. כנראה שזה כך גם אצלך... :)

פורסם

העלות של הרמקול היא בעיקר עלות תיכנון התיבה שלו, וכמובן תוספת "היי אנד" שרירותית.. עלות הדרייברים, ואף הטובים ביותר, היא בסה"כ כמה עשרות דולרים.

פורסם

כשייצא לכם פעם להיות בתערוכת שמע יוקרתיות, תראו שהמחירים בשמים.

יש פאקינג Monster Cables שעולים מחצית מהסכום של הקליפש שצויינו בתחילת הת'ראד.

מי שאוהב @ זה ויכול להרשות לעצמו, בראבאק אני אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים