פורסם 2005 ביוני 1320 שנים בטח המטונפים האלה לא יכולים לסרב לטריפ על אחד מגלגלי הענק מסביב לטירה שלו... צריך למרוט לו ת'גבות ולזכות אותן בבסיס ציוד, בולס בזנטים שכזה...
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים כל פסיכולוג סוג ז יכול להגיד לכם שההתנהגות שלו היא של פדופיל קלאסי. הילדותיות המוגזמת, ההיתממות הא-מינית בפומבי, זה טקסטבוק.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים בפס בסיאנאנ היה רשום בהתחלה שהוא אשם בכל הסעיפים, כנראה גם הם היו בטוחים שהוא אשם וכבר הכינו מראש....
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אני לא ממש גיבשתי דעה לגבי האישומים עצמם, אבל דבר אחד אני יכול להגיד לכם, המשפט הזה לא היה בכלל סביב ראיות משפטיות WHAT-SO-EVER, כל המשפט הזה היה פוליטי לחלוטין.אני בטוח שבשבוע שהמושבעים דנו בעניינו הם דנו יותר בפוליטיקה מאשר בראיות.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לא, בזה ש-"היה מגיע לו" או להיפך- ש-"כל המשפט הזה היה נסיון סחיטה אחד גדול"?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים חבל,לא נורא עוד כמה חודשים הסיפור יחזור על עצמו ואני אוכל להעביר 5 דקות חסרות משמעות בצפייה בחדשות שלא מעניינות אותי,ולחשוב למה אני מבזבז זמן בלנסות לדעת מה קורה ביקום חסר המשמעות הזה
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לפי הדיבורים בהתחלת המשפט הייתי בטוח שהוא יכנס להרבה שנים לכלא והתחלתי להאמין שזה באמת נכון כל הסיפורים האלה..אבל תראו הוא יצא נקי והכתם תמיד ישאר.. אבל עכשיו הוא צוחק על כולם..ואם באמת כל הסיפורים האלה לא נכונים אז הוא מסכן כי מספיק הוא חולה וכבר חצי מת אז עוד להקשות עליו..
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים חבל,לא נורא עוד כמה חודשים הסיפור יחזור על עצמו ואני אוכל להעביר 5 דקות חסרות משמעות בצפייה בחדשות שלא מעניינות אותי,ולחשוב למה אני מבזבז זמן בלנסות לדעת מה קורה ביקום חסר המשמעות הזה הוצאת לי את המילים מהפה... כמה אפשר להתעלל בבן-אדם, הוא היה ילד-כוכב, וזה אומר ילדות לא בריאה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.