פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר לא סובל את AMD וגם רוב האנשים ששאלתי אמרו לי בשביל תוכנות קידוד ועריכה עדיף INTEL
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר לגבי הזכרון בעתיד (חודש חודשיים) אני אוסיף לו עוד סטיק של 512mb ככה שיפעל לי הdualולגבי התוכנה אני משתמש בעיקר בtmpgenc
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים וגם רוב האנשים ששאלתי אמרו לי בשביל תוכנות קידוד ועריכה עדיף INTELבשביל קידוד וידאו צודקיםבשביל קידוד אודיו זה תלוי איך מסתכלים על הדבריםאם אתה קונה מעבד לפי מחיר ה A64 יהיה יותר חזק כמעט תמידלעריכה ה A64 עדיף כמעט תמיד
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר היה לי מחשב עם מעבד AMD (לפני5-6 שנים)הוא רק אכזב אותי ומאז החלטתי שאני בחיים לא קונה יותר AMD
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים AMD השתנתה מאזוככה גם Intelאם פעם היו אומרים על AMD שכל מה שצריך זה ביצה ומחבת לשים על ההיטסינק ולעשות חביתההיום זה בדיוק הפוך
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים AMD השתנתה מאז וככה גם Intel אם פעם היו אומרים על AMD שכל מה שצריך זה ביצה ומחבת לשים על ההיטסינק ולעשות חביתה היום זה בדיוק הפוך LLOOOOLLL מוזר שאני לא שמעתי את זה :
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים LLOOOOLLL מוזר שאני לא שמעתי את זה : באמת מוזר, כל טכנאי לפני 4 שנים ידע את זה היית יכול ללכת לכל חנות בארץ לא משנה כמה קבר היא ולהגיד לטכנאי שאתה רוצה חביתה AMD *אהמ* פאנבוי *אהמ* רגע אז לא הבנתי מי היום שולט בשוק של המעבדים Intel או Amd??? תלוי לאיזה שימושים, בעיקרון לרוב השימושים (להוציא קידוד וידאו ו Multitasking כבד) עדיף היום AMD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.