עבור לתוכן

Iriver H10, שאלות מטרידות לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

אז ככה -

1.כמה זמן טעינה דרוש לבטריה מפריקה ועד לטעינה מלאה ?

2.מהירות תפריטים, אין דבר שמשגע אותי יותר ממהירות תפריטים ודיליי מעצבן כאשר מדפדפים בתפריט (*אהמ* נוקיה 6100)

3.תאורת מסך - באור יום / אור בהיר מאוד, המסך עדיין עושה את העבודה ? או שצריך להסתובב עם שמשייה מיוחדת לנגן בשעות הצהריים בעיר ?

4. שאלה אחרונה, גודל ופרקטיות, עד כמה המכשיר מורגש בכיס ? אני מתכוון להשתמש בו לפעילויות ספורטיביות, ואין לי שום רצון להרגיש או להראות

כאילו אני רץ עם זיקפה.

אגב, את המחיר הזול ביותר לנגן מצאתי בנועה מחשבים, למישהו יש איזשהו ניסיון קנייה איתם ?

תודה מראש

פורסם

1. נדמה לי ש6 שעות, אבל אל תתפוס אותי במילה.

2.יש סרטון שמשווה בין פיזית בין הנגן לH120 ולH320 ועובר דרך התפריטים במהירויות שונות ונכנס לכל הפונקציות

אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית עם הכתובת אימייל שלך ואני אשלח לך אותו.

3.אני ראיתי אחד בחנות רואים בזה די טוב אבל בזוויות מסויימות רואים גרוע לפי דעתי.

4. אתה יכול לראות את הסרטון.. או שאם אתה הרגשת וראית את האייפוד מיני הנה תמונה של השוואה פיזית ביניהם.

פורסם

אז ככה -

2.מהירות תפריטים, אין דבר שמשגע אותי יותר ממהירות תפריטים ודיליי מעצבן כאשר מדפדפים בתפריט (*אהמ* נוקיה 6100)

3.תאורת מסך - באור יום / אור בהיר מאוד, המסך עדיין עושה את העבודה ? או שצריך להסתובב עם שמשייה מיוחדת לנגן בשעות הצהריים בעיר ?

4. שאלה אחרונה, גודל ופרקטיות, עד כמה המכשיר מורגש בכיס ? אני מתכוון להשתמש בו לפעילויות ספורטיביות, ואין לי שום רצון להרגיש או להראות

כאילו אני רץ עם זיקפה.

אגב, את המחיר הזול ביותר לנגן מצאתי בנועה מחשבים, למישהו יש איזשהו ניסיון קנייה איתם ?

תודה מראש

1. לי דווקא נראה שבערך סביב ה-3.

2. אם אתה מתכוון מעבר בין התפריטים במכשיר, הוא נעשה בצורה חלקה והמקום היחידי שהוא צריך לטעון זה שאתה כנס לתפריט ה-browser ולשניות בודדות.

3. הוא עושה את העבודה, אך רואים שהראות המסך נפגמת.

4. המכשיר מאוד קטן. להמחשה, שטח הפנים של המכשיר הוא כשטח הפנים של כרטיס אשראי. עוביו הוא 1.5 מילימטר.

בכל מקרה מומלץ לא להשתמש במכשירי המבוססים על כונן קשיח לריצות ולפעילות ספורטיבית, האם אתה מודע לסיכון?

5. כנס לפה, ביקורת ראשונה בעיברית שאני כתבתי, תוכל להעזר בה: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php

פורסם

אתה כתבת אותה? יפה..

פורסם

אתה כתבת אותה? יפה..

כן, תודה. יש תראד מיוחד על הביקורת כך שאם יש לך כל מיני הערות אז שם...

פורסם

אז ככה -

כאילו אני רץ עם זיקפה.

תודה מראש

1 , ארבע שעות.

4, המכשיר מאוד קטן ובוקשי מרגישים אותו בכיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים