פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אז ככה רק שההורדות פעילות המחשב קופא למשהו כמו כמה שניותכאשר אין הורדות פעילות לא קורה כלוםניסיתי לבטל את הפייר וואל וזה לא עזרניסיתי להסיר ולהתקין מחדש(כולל מחיקת התיקיה)מסתבר שזה שומר את כל ההגדות איפה שהוא ואז גם לא עוזרמוזר שהתקנתי את הגירסה החדשה לפני כמה ימיםנסיתי להתקין גם את הגירסה הקודמת וזה לא עזראם משהו נתקל ,יודע.תודה.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים באיזה אנטיוירוס אתה משתמש?אני יודע שאזוראוס בשילוב עם NOD32 גורם ל-100% שימוש במעבד (ניתן לפתור על ידי הוצאת ה-Java Platform מה-internet monitoring של NOD)
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים תשתמש בבטאאני כרגע על 2303-B6פתר לי את הבעיה של ה100% CPUבלי קשר לנוד שיש לי מותקן[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יש לך יותר מדי חיבורים תוריד את כמות החיבורים שאתה יכול להתחבר אליהם בoptions
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר או קי התקנתי תבטאזה עזרתודה.חוץ מזה שמתי את מספר החיבורים על "0"זה בהרבה יותר מהרעכשיו
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים או קי התקנתי תבטא זה עזר תודה. חוץ מזה שמתי את מספר החיבורים על "0" זה בהרבה יותר מהר עכשיו אין כמו בטא טוב לשיפור המצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.