פורסם 2005 ביוני 1420 שנים המון עריכה? o_O בסה"כ לקחת תמונה רגילה ועשית לה INVERT.. ראיתי את זה על השניה הראשונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים זאת עדיין לא תוצאה ממש טובהדם הוא נוזל עכור ופה יש לך נוזל אדום צלוליש הרבה סוגים של דם , שלי לדוגמא אדום בהיר (יחסית) והוא גם נוזל די מהר כנראה כי אני אוכל הרבה בצל (שגורם לדילול דם).
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אתה לא יודע מה היו הצבעים הראשוניים של התמונה, אעלה אותה בהמשך...אני שופט את הצבעי םהמקוריים לפי הכבלים של החשמל, וקל לראות בתמונה שהעלתי שהם נראים בצבעם המקוריאז אולי הוספקת קצת קונטראס וכדומה, אבל זה לא "הרבה עריכה"
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר בבקשה התמונה המקורית...סתכל טוב טוב ותגיד לי שאתה לא רואה הבדלים...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים לוקח את דבריי בחזרה. בהחלט שינית שינויים בתמונה, מניח שפעם הבאה אני אשמר לפני שאני רץ למסקנות
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים רעיון נחמד, אפשר לשפר עוד ולהגיע לתוצאה חזקה יותר. יש הרבה סוגים של דם , שלי לדוגמא אדום בהיר (יחסית) והוא גם נוזל די מהר כנראה כי אני אוכל הרבה בצל (שגורם לדילול דם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.