פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מעבד: Intel P4 1.8aלוח אם:Epox 4g4a+זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתימארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silverאו שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי.ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחתרמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתיוזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול?ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים הספק לא יספק אותך אם תרצה אוברקלוקבמקום לקחת את הצ'יפטק + ספק זול תיקח אנרמקס עם ספק אנרמקס..כרטיס קול זה תלוי למהלמערכת 5.1? קח את הפורטיסימו
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מעבד: Intel P4 1.8aלוח אם:Epox 4g4a+זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתימארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silverאו שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי.ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחתרמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתיוזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול?ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!אם אתה אל אוברקלוקר, יש באנגדלים מעולים עם מעבדי אט'לון..כדאי ללכת על אחד מהם.מארז- לך על האנרמקס שמגיע עם ספק 350W איכותי.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר אני לא לוקח אנרמקס שמעתי על בעיות עם הדלת !אני יודע שזה ספק די חלש יחסית אולי אני יקח אחד של אנרמקסהבעייה שלי היא לגבי הזיכרוןוכן אני מתכנן O/cואני לא יקח הפעם Athlon Xp
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים על הקטע של הדלת לא שמעתי הרבה זמן תלונותוחבל לשלם בגלל זה דיי הרבה יותר כסף, שאפשר להשקיע בהיטסינק ומאוורר
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר אני עוד צריך לקרוא ולבחור לי מארז בנתיים הוא מוצא חן בעיני אבל קודם אני קורא על זכרונות ועל הלוח שבחרתי .
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר מה זה אומר???? is a CMOS Double Data Rate synchronous dynamic random access memory (DDR SDRAM), organized as 8,388,608 words ´ 4 banks ´ 8 bitsתודה רבה.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לדעתי המושקין מספיק טובים.להמהרה כבר עדיף האפוקס 4BDA, כי ללוח שאתה רוצה אין את החיבור של הקוננקטור של ה-12V מהספק (החיבור המיוחד של הפנטיום 4), ולכן הוא לא הכי טוב לאוברקלוק.יש מישהו בפורום שכבר לא הגיע איתו כל כך רחוק..נראה לי שמקבלים 5.1 מהפורטיסמו רק עם היציאה הדיגיטלית שלו, אבל יכול להיות שאני טועה.ספק קח משהו איכותי. אני דווקא ממליץ יותר על אנטק.יש שמועות של בעיות עם מתחים נמוכים באנרמקס ולי בעצמי היו קצת בעיות איתם (ספק 431w).כל פעם שהמחשב שלי היה במאמץ עם אוברקלוק ל-2.5 ג"ה הייתי רואה איך המתחים נופלים מ-1.78v לסביבות ה-1.6v.. עזוב את זה שהם בכלל היו צרכים להיות על 1.85v..לדעתי antec 380w ואם אפשר אז אפילו יותר.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים אני לא לוקח אנרמקס שמעתי על בעיות עם הדלת !אני יודע שזה ספק די חלש יחסית אולי אני יקח אחד של אנרמקסהבעייה שלי היא לגבי הזיכרוןוכן אני מתכנן O/cואני לא יקח הפעם Athlon Xpהאנרמקס והצ'יפטק הם בדיוק אותו מארז..צ'יפטק מוכרת אותם לאנרמקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.