עבור לתוכן

תוכנה לנעילת המחשב (לא זוכר את השם)

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה.

המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה ..

מישהו מכיר את זה אולי ?

פורסם

אני לא מכיר תוכנה מסחרית כזו, אבל פעם כתבתי בפסקל תוכנה שמבקשת סיסמה כאשר המחשב עולה (התוכנה עולה ב-Config.sys) ונועלת את המחשב אחרי שלושה נסיונות שגויים. זה היה לפני הרבה שנים, ואין לי מושג איפה שמתי את התוכנה (בטח באיזשהו דיסקט ישן).

בשביל מה אתה צריך תוכנה כזו? הסיסמה של ה-Windows לא מספיק טובה?

אפשר לעקוף תוכנות כאלה באמצעות דיסק Boot, ואף לקבל שליטה מלאה על המחשב באמצעות Linux Live-CD.

במידה ואתה מעוניין שהמחשב יבקש ממך סיסמה לפני ה-Boot, אתה יכול להגדיר סיסמה ב-Bios שנועלת את המחשב, אבל גם את הסיסמה הזו אפשר לעקוף ע"י איפוס ה-Bios.

עריכה: קיבלתי כוכב חדש! :yelclap:

פורסם

PC SEQURITY

פורסם
  • מחבר

מזל טוב Borg על הכוכב..

ותודה asdasdasd על התוכנה .. אני אבדוק אותה ואגיב אם היא לא תתאים למה שחיפשתי  ;D

עריכה:

-------

מישהו מוכן להסביר לי איזו אפשרות אני בוחר בהגדרות שהמחשב יבקש סיסמה לפני שהוינדוס עולה ??

ועוד משהו.. רציתי שיהיה גם שם משתמש ואני לא רואה שיש פה.

בכל זאת תודה ושמישהו יסביר לי בבקשה !

פורסם

מזל טוב Borg על הכוכב..

תודה! :P

מישהו מוכן להסביר לי איזו אפשרות אני בוחר בהגדרות שהמחשב יבקש סיסמה לפני שהוינדוס עולה ??

כאשר המחשב עולה, תיכנס לביוס בלחיצה על Del או על F2 (תלוי בלוח-אם, כתוב איפשהו על מה צריך ללחוץ).

בכל לוח-אם הביוס נראה שונה, כך שקשה להסביר מה בדיוק צריך לעשות.

תחפש בכל התפריטים מקום שניתן להגדיר בו Password (אולי בתפריט Security), ותגדיר סיסמה שיהיה לך קל לזכור.

באותו מקום בו אתה מגדיר את הסיסמה, אתה יכול להגדיר האם הסיסמה מיועדת רק לביוס (על-מנת למנוע ממשתמשים זרים לשנות את ההגדרות של הביוס) או להגנה על כל המחשב.

יש אפשרות למחוק את הסיסמה של הביוס ע"י קיצור של אחד הג'מפרים על הלוח-אם שמאפס את הביוס.

במידה והאבטחה של המחשב מאוד חשובה לך, אתה יכול גם לקבע את הדלת של המארז עם מנעול, כדי שלא יאפסו לך את הביוס.

פורסם
  • מחבר

אני דיברתי על התוכנה ש ASDASDASD הביא לי.. ולא על הביוס !

אני רוצה עזרה בלהשתמש בה, ואני לא מבין איך אני נועל את המחשב לפני כניסת הוינדוס ..

עזרה בקשה ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים