עבור לתוכן

צריך המלצות על סדרות וסרטי ANIME

Featured Replies

פורסם

אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם

אני אישית רואה כרגע את

Marchen Awakens Romance ו XenoSaga

פורסם

AppleSeed-סרט חובה

Trigun-סדרה מצחיקה+אקשן.

פורסם

אם יש לך yes, אז ערוץ 29 מוקדש רק לסדרות ANIME. ראיתי כמה פרקים של "מסעות יאמאמוטו" - סדרה נחמדה.

פורסם

ה YES ANIME SUCKS BIG TIME אין שם כמעט שום סידרה טובה חוץ מ 12 KNGDOMS

בתור מכור אנימה רציני אני יכול להמליץ לך על כמה MUST SEE סדרות וסרטים והם:

COWBOY BEBOP THE SERIE

COWBOY BEBOP THEMOVIE

BERSERK

HELLSING

PROJECT ARMS

HEAT GUY JAY

ESCAFLOWNE

NEON GENESIS EVANGELOEN

VAMPIRE HUNTER D BLOODLUST

NINJA SCROLL THE MOVIE AND THE SERIE

GHOST IN THE SHELL1 AND GHOST IN THE SHELL 2 AND THE SERIE

טוב יש עוד המון כהמ שאני כותב יותר אני מתחיל להזכר יותר ולעבור על הרישמה של הדיוידיים שלי וזה פשוט יותר מדי לכתוב

אבל תתחיל מכל אלה בשבילי ה סדרה מספר אחד היא BERSERK ו מספר שתיים היא COWBOY BEBOP.

פורסם

אכן הYES ANIME,נראה די עלוב.

כלומר הוא התחיל כערוץ חדש ונחמד,למרות שהייתה בו רק סדרה אחת יפה והשאר היו ילדותיות,אבל חשבתי "בסדר,נו מה אתה רוצה? ערוץ חדש שמנסה לקלוע בכולם,ילדים ומבוגרים,תן לזה הזדמנות".אבל הזמן עבר,ומה אנחנו(אני והאני השני שלי ;)) מגלים? יחס הסדרות הנורמליות/מפגרות הוא נשאר אותו היחס,אבל אפילו יותר מזה,לא רק שהם משדרים סדרות מפגרות,אז גם כשסדרה כזו נגמרת הם מעיזים לשדר עותה בעוד 3 לופים ואני בטוח שאם ניתן זמן אז מספר הלופים אפילו יגדל.

אני אישית לא פריק של אנימה,אני מתייחס לז'אנר הזה בדיוק כמו שאני מתייחס לכל ז'אנר סרטים אחר,אני שופט סרטים(כמו כל סוג מדיה אחר בעצם) לפי הסרט עצמו ולא לפי הסוג שלו.הקריטיריון העיקרי שאני תמיד מתייחס אליו בסרט עלילתי הוא מציאותיות,אבל זה לא הדבר היחיד, גם דברים כמו ויזואליות(בסרטים מצוירים היא יותר קלה לעשיה ולכן לאנימה יש כאן יתרון),סאונד ובכלל הרגשה כללית משפיעים(גם אם במידה פחות ניכרת).

12 ממלכות שמשודרת עכשיו היא סדרה נחמדה,אבל לא יותר מזה.כמובן שכשיש לך חסך בסדרות כאלה(ז'אנר הפנטזי),היא אולי עשויה להראות טובה יותר,אבל יש לה בעיות ממש קשות בכל המציאותיות של העלילה.מבחינה ויזואלית וסאונד לדעתי היא טובה.את ההרגשה הכללית קשה לי לדרג כי יש לי בעיות עם העלילה,אבל בכל אופן אני אישית כן צופה בה.

סדרה שאני ממש ממש ממליץ עליה היא "המסע של קינו" שגם שודרה בYES ANIME.

המסע של קינו היא סדרה פילוסופית/הרפתקאות /בדיונית,היא מתארת את מסעותיה של רוכבת/(רוכב?) בעולם פוסט אפוקליפטי.בכל פרק היא/(הוא?) מגיעים לארץ אחרת(זה בעצם ערים שונות אבל לכל עיר יש שלטון משלה) ותמיד בכל סוף פרק יש איזו פואנטה.

הסדרה עמוקה ואני ממש אהבתי אהבתי אותה.

העלילה מצאיותית לגמרי(כמובן בתוך המסגרת של סדרה פילוסופית,לא תמיד אתה תנהל שיחה מעמיקה על תובנות החיים אם מישהו שרוצה להרוג אותך),מביחנה ויזואלית/סאונד הייתי מרוצה(לדעתי הכי טוב שאפשר) וההרגשה הכללית שקיבלתי אחרי צפיה בכל פרק,הייתה של רוגע והרהור.

מומלץ בחום.

אגב הבלבול בנוגע לזהות המינית של הגיבורה הוא מפני שחוץ מזה שהיא מצוירת כמו נער(למרות שבעלילה של הסדרה נרמז שהיא ילדה),אז גם התרגום בעברית(של YES ANIME) היה בלשון זכר(למרות שברוסית התרגום היה בלשון נקבה).

אבל אני די בטוח שזו בחורה.

פורסם

אף אחד לא ראה את AKIRA? דיי פסיכודלי הייתי אומר.....

פורסם
  • מחבר

akira לא אהבתי

אני מוריד עכשיו את FULL METAL חתיכת גודל 8+GIG , הרבה פרקים (51)

פורסם

מה עם Princess Mononoke? זה בכלל בקטגוריה?..

פורסם

:kopfpatsch:

כמובן,איך שכחתי!!!

גם די פילוסופי ומומלץ בחום(הנסיכה מנונוקי)!!!

פורסם

גם MONONOKE HIME גם AKIRA אנימות מצוינות אםילו אפשר להגיד שאחד הטובות בסגנון שלהם.

אבל יש כל כך הרבה סדרות אנימה מצויינות שפשוט קשה לצפות בכולן יש לי תיק של מעל 300 דיוידי של אנימות ולא ראיתי עוד חצי נראה לי ממנו.

אגב עוד סדרה שממש מומלצת זה WOLFS RAIN.

פורסם

תראה full metal alchemist זה פשוט סדרה ענקית!

ולגבי berserk האנימה יפה אבל לדעתי שווה לקרוא גם את המנגה של זה פשוט המנגה הכי טובה שיש קח בחשבון שאין סוף מוגדר ל berserk באנימה...

אם אתה רוצה סדרת אקשן נטו ולא הכי עמוקה שיש אתה יכול לראות גם את בליץ או נאורוטו הרבה אקשן...

פורסם
  • מחבר

full metal alchemist באמת משהו גדול

למרות שאני רואה רק חלקי פרקים (עדיין בהורדה)

אבל אני יכול להיגד בוודאות שזה סדרה ענקית

אני חושב שאני אקח אותה כMOD THEAM

פורסם

רגע, מה זאת אומרת אתה רואה חלקים?

סדרות כאלה מומלץ לראות מהפרק הראשון עד האחרון בלי קפיצות באמצע אני ממליץ לך לחכות עד שכל ההורדה תירד ואז תראה.

ולגבי berserk תראה את האנימה ואם אתה נמשך תוריד את המנגה אני מבטיח שלא תצטער אבל רק שתדע היא לא סדרה לבעלי לב או קיבה חלשה...

פורסם

One Piece מצויינת וארוכה (ותהיה בשידור לעוד הרבה זמן), אני מממליץ.

עוד סדרות טובות: פול מטאל אלכמיסט (רק חצי ראשון בעיני, האזור שיש פיצול בין המנגה והאנימה זה בערך האזור שהפסקתי להנות מהסדרה), Hunter X Hunter, גאנדאם סיד, פרינס אוף טניס ונארוטו

פרינס אוף טניס לא מתאימה לכל אחד (אנימה על ספורט, ועוד טניס :P) ומסיבה מוזרה הרבה אנשים שונאים את נארוטו (סדרה לא רעה בכלל, למרות שהיא די מעייפת לפעמים), אבל אני עדיין חושב שתהנה מהן. אם לא, לא קרה כלום :)

קצת ספויילרים לגבי ברסרק:

ראיתי את השלושה הפרקים הראשונים, וממה שראיתי הפרק הראשון הוא למעשה האחרון בסדר הכרונולוגי מהארק הזה של הסדרה, וכל הארק הזה אמור להיות פרק יותר מתקדם (5 אני חושב?) בסיפור הכולל לפי מה שחבר שלי אמר לי. אולי כדאי שהוא יתחיל עם המנגה בכל זאת בשביל רצף סיפור אחיד?

פורסם

האממ בכללי האנימה של berserk זה רק 3 ווליומים במנגה שאמורים להיות המקור של הסיפור ואיפה הוא מתחיל...

במנגה יש גם תוספת של דמוית וארועים ובכללי היא שונה...

אז ההמלצה היא לראות את האנימה שמסתיימת בסוף לא מוגדר ואז לקרוא את המנגה הענקית (יש מלא פרקים ייקח לך מלא זמן וזה עדיין יוצא!) פשוט אי אפשר להשוות בין המנגה לאנימה.

תחשוב על האנימה כעל פרק אחד חסר בסיפור של 10 פרקים או יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים