עבור לתוכן

מכשירים עתידיים ברשת פלאפון

Featured Replies

פורסם

היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ;)) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)

פורסם

למוטורולה יש BT.. הוא המכשיר הראשון בעולם שהשתמש ב-BT. אבל הוא חרא של מכשיר.. בכל זאת.. מוטורולה.

אני כמעט עשיתי את הטעות ועברתי אליו והשארתי את ה-6230 שלי מאחור.. אני ממליץ לך לא לעשות את זה.

חוץ מזה, למה לרדת רמה למכשירים של פלאפון כשיש לך את ה-6230? :s05:

פורסם
  • מחבר

אני עדיין ילך עם ה6230 אבל הוא יהיה בעיקר לשיחות בתוך הרשת וגם זה לא פשוט העבודה של אבא נותנים לי תוכנית הרבה הרבה הרבה יותר שווה אבל זה רק דרך פלאפון אז..... (את הנוקיה שלי אני בחיים לא יעזוב לדעתית הוא אחד המכשירים היותר טובים שיש היום (חוץ מהסידרה 90 החדשה של נוקיה))

פורסם

אני עדיין ילך עם ה6230 אבל הוא יהיה בעיקר לשיחות בתוך הרשת וגם זה לא פשוט העבודה של אבא נותנים לי תוכנית הרבה הרבה הרבה יותר שווה אבל זה רק דרך פלאפון אז..... (את הנוקיה שלי אני בחיים לא יעזוב לדעתית הוא אחד המכשירים היותר טובים שיש היום (חוץ מהסידרה 90 החדשה של נוקיה))

אבא שלך גם עובד מדינה וקיבל את ה-Telit X110? :jump:

קיצר אני ואבא שלי גם חשבנו על הקטע הזה, כי בכל זאת, 47 אגורות לדקה לכל הרשתות נשמע מאוד מאוד מושך.. אבל אחרי זה, פתאום נזכרנו במשהו קטן.. החבילה שלנו ב-Orange כוללת בתוכה החזר חודשי של 30 ש"ח.. אז אחרי חישובים והכול יצא לנו שאנחנו משלמים בערך 46.5 אגורות לדקה.. אז לא יוצא שווה בכלל לבזבז כסף על המכשיר של פלאפוןן.

אגב, המכשיר היה אמור לממן את עצמו על חשבון הביטוח של הנוקיה (20 ש"ח בחודש), וכבר 11 חודשים שאני משלם ביטוח (יוצא בסביבות ה220 ש"ח למתקשים בינינו).. ובידיוק יום שישי חצי מכשיר נשרף לו סתם ככה.. אלוהים יודע למה.. אחרי חצי שעה ישיבה אצל Orange הכול תוקן והמכשיר חזר לעבוד כמו תותח.. ולא הייתי צריך לשלם אגורה, ולפי מה שהבנתי, עם נזק כמו שהיה לי שם, עם פחות מ-500 ש"ח נזק בכיס לא הייתי יוצא משם.

קיצר, תודה לאל שלא לקחתי את המוטורולה הזה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים