פורסם 2005 ביוני 1220 שנים שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות,זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן,פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול!הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים,מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותובהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותודבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה.הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCIבבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו,אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים היי יכול להיות שזה בעיה של דרייברים אני ממליץ לך לנסות להוריד מחדש את הדרייברים של הכרטיס בהנחה שאתה יודע מה הדגם של הכרטיס אם לא חפש לפי הצ'יפ על הכרטיס בכל אופן תתקין מהתחלה את הדררייברים של הכרטיס ולא מה שבא עם XP בהצלחה
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר תיארתי לעצמי שזה בעייה עם הדרייברים,השאלה זה איך אני יודע ממנהל החומרה במחשב איזה דגם??ליד הקריאייטיב פיסי איי יש כל מיני מספרים,זה הדגם??ואיפה אני יכול למצוע לזה דרייבר?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים תלך לאתר של www.creative.comאני כמעט בטוח שמה שיש לך זה איזה VIBRA128 או משהו בסגנון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.