עבור לתוכן

AMD SAN DIEGO 3700+

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות

קניתי:

לוח FATALITY AN8 ABIT

זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA

קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM

כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK

כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים.

פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH

מארז:THERMALTAKE SHARK

צורב DVD 3520A NEC

צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD

ספק כוח ENERMAX 535W VER2

מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם.

ומה דעתכם על המערכת הזו באופן כללי.

אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה ידיד,רק הלינק הוא ל3500 ואני רוצה 3700.

מה התקציב???.......עד 3K שווה להשקיע היום בFX55...? לעניות דעתי זה מיותר...מה אתה אומר.

פורסם

ואו..אחלה מערכת בנית לך שמה..פיצוץ.. תתחדש זה דבר ראשון

עכשיו מהה התקציב של המעבד?

בכל מיקרה..זה מעבד חמוד :)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10059

אחלה מפרט בנית לעצמך רק שבכרטיס מסך אני מקווה שזה אמור להיות 6800ULTRA ולא 3800ULTRA כי אם לא אז מצבך קשה (סתם סתם יודע שלא)....

מה שהציע StRoKeR באמת אחלה מעבד עם וויניס ... שבאמת תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם...

למרות שאפשר לקחת יותר זול... כמו 3200 VENICE ולחסוך 500 שקל ולא להרגיש שום הבדל בביצעים...

אחי לא משתמם לקחת היום מעבד מעל 3200 ...

פורסם

מה התקציב???.......עד 3K שווה להשקיע היום בFX55...?  לעניות דעתי זה מיותר...מה אתה אומר.

איפה היתה עניות דעתך כשהרכבת את שאר המפרט? השתזפה בים?

אם לזרוק כסף אז כבר עד הסוף. קח FX-55 ולא תתחרט, ביצועים מקסימליים תמורת יתרת עו"ש מינימלית.

פורסם

איפה היתה עניות דעתך כשהרכבת את שאר המפרט? השתזפה בים?

אם לזרוק כסף אז כבר עד הסוף. קח FX-55 ולא תתחרט, ביצועים מקסימליים תמורת יתרת עו"ש מינימלית.

באמת שווה להשקיע היום ב 55? שצריכים לצאת מעבדים יותר חזקים ממנו?

לדעתי הווניס יהיה מצויןן..באמת מפרט של בזבוז כסף..מפרט טוב אבל בטח המון כסף..למה 5 הארדיסקים? לא יודע מה הוא יעשה עם זה :nixweiss:

פורסם

From your 5 hard disk's i can assume you in Video Editing??

If you do, that much better option, is dual core AMD's for you lets say X2 4400

פורסם

אחי עדיף כבר לקחת HD אחד של 250 ג'יגה ולחלק אותו ל5 כוננים... לא ככה?

פורסם

הוא יוצר RAID 0 כלומר STRIPPING ואז הוא מקבל שיפור משמעותי בביצועים .......... בגלל זה הוא לא יקח דיסק של 250 .......

פורסם

הוא יוצר RAID 0 כלומר STRIPPING ואז הוא מקבל שיפור משמעותי בביצועים .......... בגלל זה הוא לא יקח דיסק של 250 .......

סבבה אבל 5 HD זה מוגזם...

אם ככה אז עדיך 2 HD של 120 GB ואז הוא גם ירוויח RAID 0 ....

פורסם

אולי יהיה שיפור בביצועים, אבל אם אחד מהדיסקים קורס, כל המידע שבדיסק השני לא יהיה שימושי. אולי יהיה עדיף לו לעשות גם RAID 1 (גיבוי מראה - mirror) למערך ה RAID 0, כך שהמידע שלו יהיה בטוח. אבל במקרה הזה, תהיה האטה בביצועים, כי הוא קונה רק 2 דיסקים של 10000 סל"ד, ואם הוא ישתמש בדיסקים הרגילים (7200 סל"ד) לגיבוי, הוא ירגיש כאילו הוא משתמש רק בדיסקים הרגילים.

אם כבר משקיעים במערכת כזו חזקה, ואני מניח שהמידע שיאוכסן שם יהיה חשוב ביותר, אני הייתי מציע 4 דיסקים של 10,000 סל"ד במערך 0+1.

פורסם

צריך לבדוק גם את האפשרות של 5 ........... אולי היא תהייה כדאית כי משתמשים רק ב 3 דיסקים .......

עדיף כבר לפרסם ת'רד באמצעי אחיסון על הנושא הזה

פורסם

נשמע לי מוגזם להשקיע ביותר משני דיסקים למטרות גיבוי שאינן לצורך שמירה על DB חיוני און ליין נון סטופ ודברים מסוג זה.

ואם זה מה שהוא היה צריך - הוא היה קונה פלטפורה מבוססת Opteron/Xeon.

אם גיבוי חשוב לו - מספיק לו להשתמש ב-RAID1 למטרות גיבוי.

פורסם

למה המחשב?

אם הוא נועד לגיימינג, לא צריך יותר מ3500 venice בשום מצב, אם אתה צריך עיבוד רציני למשהו, אז תחכה לכפול ליבה.

אם אתה מתעקש, אז יש לך בsandiago את ה4000 ואת ה3700.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים