פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים האנרמקס גם יהיה טוב לאנשים שלא מתעסקים עם המחשב כי הוא מארז מקורר טוב ויש לו ספק טוב ויציב במיוחד
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מישהו פעם אמר בפורום שהתחלופת אוויר שלו לא טובה.עד כמה שאני זוכר זה היה קובי הלא חכם... הבנאדם שם 230CFM שיכנסו ויצאו רק 72CFM....
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ??? זו לא בעיות התחממות, זו הטמפרטורה שלו! AMD ב80 מעלות זו בעיית התחממות, ב63 מעלות זה בסדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.