עבור לתוכן

מארז איכותי\ג'נריק למחשב חדש...

Featured Replies

פורסם

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים :( ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

פורסם

הטסונמי שבא עם ספק 350 נראה לי שיתאים לך.

פורסם

האנרמקס גם יהיה טוב לאנשים שלא מתעסקים עם המחשב כי הוא מארז מקורר טוב ויש לו ספק טוב ויציב במיוחד

פורסם
  • מחבר

מישהו פעם אמר בפורום שהתחלופת אוויר שלו לא טובה.

מה עם TASK 3003?

פורסם

task הוא מארז טוב אבל עדיף לך הטנסומי כי הספק שלו יותר חזק

פורסם

מישהו פעם אמר בפורום שהתחלופת אוויר שלו לא טובה.

עד כמה שאני זוכר זה היה קובי הלא חכם... הבנאדם שם 230CFM שיכנסו ויצאו רק 72CFM....

פורסם

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים :( ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

זו לא בעיות התחממות, זו הטמפרטורה שלו! AMD ב80 מעלות זו בעיית התחממות, ב63 מעלות זה בסדר!

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שזה נשרף\נתקע כאשר הספק לא טוב\לא מתאים וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים