עבור לתוכן

בעיה בשמות של כוננים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4.

לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה.

מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת).

השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה...

מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל הת'רד נעלם ללא תגובה לאחר 15 צפיות בלבד. :-\

מישהו יכול לעזור לי, בבקשה? ::)

:please:

פורסם

המחיצות הם FAT32 או NTFS?

פורסם
  • מחבר

FAT32

פורסם

ממה שהצלחתי להבין זה פאק של FAT32, שהוא "דואג" להמיר את שמות ה LABELS ל אותיות גדולות כל הזמן...

פורסם
  • מחבר

למה?! :kopfpatsch:

אני חושב שהצלחתי למקד את הבעיה. זה קורה לפעמים אחרי שהאקספלורר קורס (לעתים מאוד תכופות - לפחות פעם ביומיים). לא השמות של כל הכוננים הופכים לאותיות גדולות, אלא רק השמות של הכוננים שחלון שלהם היה פתוח בזמן שהאקספלורר קרס. :o

אין איזשהו Tweak או Patch שיכול לסדר את זה? :-\

זה ממש, אבל ממש, מעצבן. :bash:

פורסם

אתה יכול להמיר ל NTFS :) מי משתמש ב FAT בימינו ?

פורסם
  • מחבר

ראשית כל, שמעתי שאם ממירים מחיצה מ-FAT32 ל-NTFS, אז תוכנות מסויימות עשויות לעבוד פחות טוב (יותר לאט), מאשר אם היית מפרמט את המחיצה בפורמט NTFS, מלכתחילה.

שנית, זה כאב ראש רציני ליצור מקום פנוי במחיצה אחרת, להעתיק אליה את כל התוכן של המחיצה שאותה רוצים להמיר (עשרות GB), לפרמט אותה בפורמט NTFS ולהעביר את כל הקבצים בחזרה. אפשר אמנם להשתמש בכלי המרת הקבצים של Windows, אבל אני לא סומך עליו (ויש גם את הטיעון הקודם).

שלישית, במקרה של תקלה, יותר קל לשחזר קבצים במחיצה עם פורמט FAT32. אמנם, יש גם כלי שחזור טובים עבור NTFS, אבל אני מרגיש יותר בטוח עם FAT32.

והטיעון המכריע הוא שלינוקס לא תומך באופן מלא במחיצות בפורמט NTFS (לפחות בכתיבה).

אז מה, אין Tweak? :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים