פורסם 2005 ביוני 1120 שנים שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים בבקשה (חיפוש קצר באתר של nVidia היה פותר לך את הבעיה ) *הלינק הוא בהנחה שאתה עובד עם וינדוס XP/2000.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר בבקשה (חיפוש קצר באתר של nVidia היה פותר לך את הבעיה ) *הלינק הוא בהנחה שאתה עובד עם וינדוס XP/2000. תודה, אבל אני רוצה להיות בטוח: אין משחקים או דברים שיש בהם בעיות עם הדרייברים האלה? אני צריך למחוק את הדרייברים הקודמים? אם כן, איך?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אין שום בעיה עם הדרייברים האלו...הם הגירסא העדכנית ביותר!*אם אתה עכשיו גם עובד עם דרייברים של nVidia (ז"א גירסא ישנה יותר), אין צורך למחוק אתה יכול להתקין ישר.אם אתה עכשיו עובד עם דרייברים של ATi יש צורך למחוק אותם לפני התקנת דרייברים אלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.