עבור לתוכן

שאלה לבעלי האיפוד מיני: איך מוחקים שירים? ועוד כמה שאלות....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות:

1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן?

2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא?

3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות?

תודה רבה לעונים!!!

פורסם

בקשר לשאלה 2,

כן,תתקשר לאיפה שקנית את המכשיר,ותבקש ממנו אחד חדש,אם הוא לא חטף מכה הIPODMINI,אז כנראה הביאו לך מכשיר קצת פגום,בצורה החיצונית.

פורסם
  • מחבר

כן יום יום ראשון אני אתקשר אליהם.

עכשיו מה בקשר לשאר השאלות בקשר למחיקת שירים והסוללה??

תודהה

פורסם

ממה שהבנתי בשום מכשיר מסדרת אייפוד אפשר למחוק שירים מהנגן עצמו.. רק דרך המחשב והתוכנה שלו (iTunes)

פורסם

No delete on the fly..

פורסם

קודם כל תתחדש על המכשיר

עכשיו בקשר לשאלות שלך:

1. אי אפשר למחוק שירים ישר מהמכשיר אלא רק דרך התוכנת ITUNES של APPLE

2. אתה שואל אותנו אם להתקשר לספק שממנו קנית את המוצר אם אתה לא מרוצה ממנו או להמשיך "לסבול" מהפגם (אתה צוחק נכון?) אני חושב שהתשובה ברורה

3. לצערי הרב כן יש מצב כזה יש לי אי פוד 40G מהדור השלישי וגם שם יש את אותה בעיה של הסוללה APPLE מתחייבים שהסוללה תעבוד עד 8 שעות אבל בתנאים אופטימלים מה שאומר שבממוצע היא תעבוד בין 3 ל 4 שעות בדור הרביעי APPLE אומרים שהם הגדילו את התווך ל12 שעות ע"י זה ששיפרו את צריכת החשמל של המכשיר אבל מניסיון של אחד החברים שלי אם הדגמים החדשים יותר - אין שינוי.

מקווה שעזרתי

:xyxthumbs:

פורסם

שמעתי על בעיה שיש בעיות בסוללה,

לחבר שלי זה גם קרה שהסוללה התרוקנה מהר,

תלך ליובאן "ידע" ותבקש מהם להחליף לך את המכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים