עבור לתוכן

קצת סדר בטרילוגיה של מלחמת הכוכבים

Featured Replies

פורסם

:smile1:

אז מה הוא היה שם אני זוכר שהוא היה קשור לסרט איך שהוא אם אני לא טועה כמו שכבר אמרתי ואני די בטוח הוא היה תסריטאי של זה אבל אם אל תגיד לי מה הוא היה בדיוק?! ;D

• תגובות 41
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח אופס טעות בבמאי/תסריטאי חחח כן כן אתה צודק לא קשור משום מה התחלתי לדבר על מישהו אחר חח :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

מוזר לי לחשוב שיש אנשים שלא ראו את הסרטים

ועצוב לי לשמוע על אנשים שראו רק את הטרילוגיה החדשה

אני לא יכול לחשוב על הילדות שלי בלי STAR WARS בלי קרבות "ג'דאי" עם חברים שלי

בלי לראות שוב ושוב מרתונים של הסרטים ולדקלם משפטים נבחרים מהסרט

בעיני (ובעיני הרוב) האימפריה היה הסרט הגדול ביותר והטרילוגיה הישנה היא יצירת הקולנוע הגדולה ביותר שהיתה מעולם

כמה דברים

יודה מדבר קצת הפוך בטרילוגיה החדשה אבל הוא קצת נדפק אחרי 20 שנה לבד (רואים את זה שהוא רק פוגש את לוק)

עדיף לראות את הטרילוגיה הישנה ורק אחרי זה את החדשה

יש את הסיפור של 7-8-9 אבל לא בטוח יהיה סרטים (כל עוד לא נגמר ללוקאס ה$$$)

וכן הוא במאי נוראי אבל הוא תסריטאי מהגדולים שהיו אי פעם ומפיק בעל חזון

אפשר להמשיך שעות לספר להסביר ולדבר על הסרטים האלו כי באמת אין סוף לכמה עומק יש בסרטים האלו אבל אין לי כוח

לילה טוב

פורסם

יש הרבה סרטים גרועים הוא פשוט יותר טוב כבמאי סדרות לא סרטים קולנועים למשל סדרות כמו אחים לנשק ועכשיו סדרה חדשה נוספת על חיים באמריקה משהו כזה... על החיים באמריקה ומלחמת האינדיאנים נגד האדם הלבן (קיצר כיבוש אמריקה ע"י "האמריקאים").

אתה כנראה מתבלבל בינו לבין שפילברג, שהפיק את אחים לנשק ואותה סדרה מדוברת.

בכל מקרה , נא לא לבלבל את שפילברג שהוא גאון קולנועי ולוקאס שהוא במאי כושל אך גאון שיווקי. הקשר היחידי בניהם הוא ככל הנראה סדרת אינדיאנה ג'ונס שלוקאס הפיק ושפילברג ביים.

פורסם

^^^האמת שזה לא הקשר היחיד

הם חברים מאוד טובים ועובדים המון ביחד

שתדע ששפילברג רצה להיות הבמאי של הטרילוגיה החדשה אבל לוקאס רצה לשמור את זה לעצמו

רק תחשבו איך הסרטים היו יכולים לצאת אם שפילברג היה הבמאי

פורסם

אם אכן יצאו 7-8-9 אמן אמן ששפילברג יהיה הבמאי ויאללה למה לא שלוקאס יהיה רק תסריטאי כי לפי מה שהבנתי ממכם הוא תסריטאי גדול אבל במאי גרוע!! :)

פורסם

הוא לא יתן לאף אחד אחר לעשות את STAR WARS כי זה התינוק שלו

ואף אמא לא היתה נותנת את התינוק המוצלח שלה לאמה אחרת

בטרילוגיה הישנה הוא לא ביים את השנים האחרונים רק בגלל שהיה לא התקף לב שהוא ביים את הראשון

פורסם

הוא לא יתן לאף אחד אחר לעשות את STAR WARS כי זה התינוק שלו

ואף אמא לא היתה נותנת את התינוק המוצלח שלה לאמה אחרת

בטרילוגיה הישנה הוא לא ביים את השנים האחרונים רק בגלל שהיה לא התקף לב שהוא ביים את הראשון

הוא לא ביים את האימפריה וג'דיי בגלל שהיה לו הרבה דברים על הראש (כמו למשל להקים את lucas valley פשוט לא היה לו זמן,לא קשור להתקף הלב שבסה"כ היו דקירות,לא התקף לב טוטלי שהוא עשה את הראשון),ובכלל,הבמאי של שובו של הג'דיי לא ידע כל כך מה לעשות אז לוקס גם ככה היה צריך להיות על הסט כל יום.

שפילברג היה אמור לביים את שובו של הג'דיי,אבל מאחר ששפילברג היה חלק מאיגוד הבמאים (משהו כזה) של הוליווד ולוקאס לא רצה שום דבר איתם,לא נתנו לו.

הסיבה שלוקס התפטר מהאיגוד ולא רצה שום דבר עם הוליווד זה בגלל שדפקו אותו באימפריה...קודם כל דרשו שהקרדיטס (שמות השחקנים) יופיעו בהתחלה,הוא לא הסכים לכן קנסו אותו (בראשון נתנו לו כי לא ידעו שהסרט תהיה הצלחה כאת),אח"כ קנסו את הבמאי ולוקס שילם בשביל לא לאבד אותו,ללוקס נמאס והוא פשוט עזב את כל האיגודים האלו.

פורסם

ממה שידוע לי הוא אזב את הוליווד בכלל בגלל THX 1138 כי שינו לו שם דבים ושינו לא את הסוף של הסרט

ואת STAR WARS הוא כבר עשה מחוץ להוליווד

ומפיק גם ככה יושב כל היום באתר הצילומים ומשגיח על הסרט ובמיוחד שזה לוקאס ומדובר בSTAR WARS

וזה לא lucas valley זה חוות סקאיאווקר (לא זוכר איך רושמים את זה באנגלית)

תשובות לכל השאלות יש בסרט "אימפריה של כוכבים" (נמצא בדיוידי של הטרילוגיה הראשונה ושודר גם בדיסקברי)

ד"א ב28 אוב29 לא זוכר בדיוק יש גם בדיסקברי עוד סרט "המדע של מלחמת הכוכבים"

פורסם

כן וואלה ראיתי את זה אתמול אל איך שעושים תסרטים כאילו מאיפה לוקחים את היצורים (הכוונה למשל היצור גגאר בינקס למיש זוכר חח הוא קרע אותי מצחוק כל הסרט) קיצר הוא ברובו לקוח מהשראה של ציפורים ויצורים ימים מן הסתם חחח

וואלה באמת חבל שהרסו לו טוב שהוא פרש גם אני הייתי עושה אותו הדבר אתה ממציע פטנט ומשנים לך אותו כי אתה חלק מאיגוד כל שהוא זה בולשיט!! טוב שהוא פרש!!

מה בקשר לקרדיטס מה זה קשור? למה זה היה אמור להופיע בהתחלה? לא הבנתי חח :-\

פורסם

ממה שידוע לי הוא אזב את הוליווד בכלל בגלל THX 1138 כי שינו לו שם דבים ושינו לא את הסוף של הסרט

ואת STAR WARS הוא כבר עשה מחוץ להוליווד

ומפיק גם ככה יושב כל היום באתר הצילומים ומשגיח על הסרט ובמיוחד שזה לוקאס ומדובר בSTAR WARS

וזה לא lucas valley זה חוות סקאיאווקר (לא זוכר איך רושמים את זה באנגלית)

תשובות לכל השאלות יש בסרט "אימפריה של כוכבים" (נמצא בדיוידי של הטרילוגיה הראשונה ושודר גם בדיסקברי)

ד"א ב28 אוב29 לא זוכר בדיוק יש גם בדיסקברי עוד סרט "המדע של מלחמת הכוכבים"

הוא תמיד היה עצמאי,לא קשור ל THX 1138,אבל הוא היה חלק מהאיגוד,עד האימפריה מכה שנית...(באימפריה מכה שנית הוא לא ישב כל יום על הסט כדיי להשגיח על הבמאי,בכלל,הבמאי היה המורה שלו עצמו).

Lucas valley כוללת בתוכה את חוות סקייווקר.

מה בקשר לקרדיטס מה זה קשור? למה זה היה אמור להופיע בהתחלה? לא הבנתי חח :-\

כל עוד אתה שייך לאיגוד אתה צריך לעשות מה שאומרים לך,אם לא או שיש סיכוי שיפסיקו לממן לך את הסרט או שתשלם כנס,במקרה של לוקס באימפריה מכה שנית הוא שילם כנס....ככה זה הוליווד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים