עבור לתוכן

קצת סדר בטרילוגיה של מלחמת הכוכבים

Featured Replies

פורסם

שאלתי את השאלה מכיון שאני מעוניין לצפות בכל הסידרה, אז עדיף לראות בסדר שונה ממה שאמרו לי?

בהחלט עדיף לראות את הסרטים בסדר הפוך ממה שאמרו לך.

קודם את הטרילוגיה הישנה ואח"כ את החדשה.

• תגובות 41
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את "האמפריה מכה שנית" בפעם הראשונה שבוע שעבר (אחרי שראיתי את הטרילוגיה החדשה)

יודה נראה כזה muppet :lol:

פורסם

ראיתי את "האמפריה מכה שנית" בפעם הראשונה שבוע שעבר (אחרי שראיתי את הטרילוגיה החדשה)

יודה נראה כזה muppet :lol:

לא רק שהוא נראה ככה.... גם מי שעושה את הקול שלו הוא פרנק אוז האיש שעושה את הקולות של מיס פיגי ופוזי הדב בחבובות

פורסם

Coincedense, you say, hrrmmm?

פורסם

יצאו ספרים של ה3 האחרונים, והמשפחה של סקייווקר ממשיכה...

לא מדברים על ספרים אלא על סרטים,לוקס עוד אמר,שאם בעוד 20 שנה הוא ירגיש את הצורך לעשות עוד סרטים אז הוא יעשה,אבל עוד פעם לא חלק 7! אין 7,זהו,ובכלל,שובו של הג'דיי הוא סוף כזה מושלם,אפשר רק להרוס.

וסתם משהו...בסוף של פרק 3,רואים את טארקין (האחראי על כוכב המוות,זה שנראה רזה כאילו חולה סרטן בפרק 4)...אז בפרק 3 משחק אותו זה ששיחק את סקורפיוס בפרסקייפ....רואים אותו לאיזה 10 שניות לא עושה כלום,אני מה זה מקווה שיהיה לו חלק בסידרת הטלויזיה,הוא פשוט שחקן ענק!!!

פורסם

שמתם לב למשהו מצחיק יודה בטרילוגיה חדשה מדבר הפוך כזה לדוג ללכת לשירותים צריך אתה (שתם עלה לי לראש)

ובטרילוגיה החדשה מדבר כמו בנאדם.

פורסם

שמתם לב למשהו מצחיק יודה בטרילוגיה חדשה מדבר הפוך כזה לדוג ללכת לשירותים צריך אתה (שתם עלה לי לראש)

ובטרילוגיה החדשה מדבר כמו בנאדם.

זו הסיניליות, 20 בביצות של דגובה יכולות לשגע גם מאסטר ג'דיי..

ובחזרה לנושא...

לטעמי האמפריה מכה שנית ושובו של הג'דיי הם דווקא המוצלחים בסדרה , פשוט מכיוון שהם לא בוימו על ידי לוקאס.

שהציג את מלא חוסר כשרונו כבמאי בטרילוגיה החדשה (עם דגש מיוחד על מתקפת המשובטים).

פורסם

כן אה , הדיאלוג בין פאדמה לאנאקין גרוע יותר מסרטים רמה ג' ( אני אוהב אותך , לא אני אוהבת אותך יותר וככה זה ממשיך ) ...

פורסם

חחחא כן זה מבאס סרט שאמור להיות כל כך טוב עושה צחוק מעצמו (טוב לא הסרט אשם חח הבמאי שהחליט כבר מזמן שזה סרט שעושים עליו כסף ולא עושים אותו מתשוקה או מאהבה לקולנוע כי דווקא כל הטרילוגיה השינה הייתה פי כמה טובה יותר בגלל ההשקעה בגלל שבאותו זמן הוא עשה את זה כדי לעלות לרמה הבאה של במאי מפורסם אבל אחרי שעולים לזה לאותה רמה שוכחים איך עשית פעם סרטים וכמה השקעת בזה ומה הם היו בשבילך) זה מה שקרה ללוקאס בגלל זה זה סרט מחורבן כמו כל הטרילויה החדשה!! :-X :-[ :'( :-\ :P

פורסם

זה לא קשור, לוקאס במאי גרוע נקודה.

פורסם

יש הרבה סרטים גרועים הוא פשוט יותר טוב כבמאי סדרות לא סרטים קולנועים למשל סדרות כמו אחים לנשק ועכשיו סדרה חדשה נוספת על חיים באמריקה משהו כזה... על החיים באמריקה ומלחמת האינדיאנים נגד האדם הלבן (קיצר כיבוש אמריקה ע"י "האמריקאים").

וכמובן חוץ מהטרילוגיה הישנה שהוא עשה אותה באמת מתוך אהבה לסרטים לפי דעתי כי אני אהבתי אותם זהו הוא פשוט אבוד!! :'(

פורסם

הוא היה במאי רק בראשון, הוא מפיק מצוין ויש לו חזון שהוא מוכן ללכת עליו, אבל כבמאי הוא ממש גרוע

הוא היה במאי של מס' ממש מצומצם של דברים, אחים לנשק לא היה אחד מהם

פורסם

כן כן סליחה תסריטאי של אחים לנשק הוא כתב את זה

פורסם

גם לא היה התסריטאי של זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים