עבור לתוכן

סקר: בעלי AMD, יש לכם בעיות התחממות?

בעלי AMD, יש לכם בעיות התחממות? 662 הצבעות

1. 1. בעלי AMD, יש לכם בעיות התחממות?

• יש בעיה, עושה אוברקלוק (כן, אני יודע לעשות 1+1)
    • יש בעיה, לא עושה אוברקלוק (פרט מי התקין את המחשב ואיזה מאוורר יש לך)
    • אין בעיה, עושה אוברקלוק (מה אתה קורא לי שקרן?)
    • אין בעיה, לא עושה אוברקלוק
    • אין בעיה, יש לי אינטל
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

spire rulez :jump:

פורסם

Spire sucks :AR15:

פורסם

איזה מעתיקן >:( ;D אני כבר עשיתי לא מזמן סקר על אותו נושא רק עם תשובות יותר מפורטות... :P

פורסם

generic ventilators OWNZ

;D

פורסם
  • מחבר

איזה מעתיקן >:( ;D אני כבר עשיתי לא מזמן סקר על אותו נושא רק עם תשובות יותר מפורטות... :P

קודם כל, לא ראיתי את הסקר שלך.

דבר שני, חיפשתי והנה הוא:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=12312;start=0

קרא אותו שוב. הוא לא עונה על השאלות שלי :P

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, 4 אנשים הצביעו שיש להם בעיה עם מעבדים של AMD ושהם לא עושים אוברקלוק.

מאוד מעניין שהם לא פרטו כלום..... ::)

מישהו רוצה לפתוח סקר על התחממות של מעבדי אינטל? יש לי גם כן דיעה על זה, "מנסיון".

פורסם

אמממ מה זה "אחר"?

"אין לי מחשב" ?? ;D

או... יש לי C3?...

פורסם
  • מחבר

אמממ מה זה "אחר"?

"אין לי מחשב" ?? ;D

או... יש לי C3?...

הנה כמה אפשרויות:

"יש לי AMD, היום אני לא עושה לו אוברקלוק והוא לא מתחמם - אבל בעבר עשיתי לו והוא כן התחמם" (תשובות 1 ו-4 ביחד)

"יש לי AMD והוא לא מתחמם, אבל פעם היה לי מעבד AMD אחר שכן התחמם"

"יש לי AMD והוא מתחמם, אבל פעם היה לי מעבד AMD אחר שלא התחמם"

יש מיליון ווריאציות, ובשביל זה כתבתי "אחר". מבין?

פורסם

אובר קלוק ללא בעיות לימום - החלפתי את ה HSF ל AX7 .

פורסם

לדעתי רוב ה"בעיות" שאתם מאשימים בהם את המעבד נגרמים כתוצאה מספקי כוח לא מספיקים או מודל זכרון לא תקין או בעיות שונות עם ציפסטים וכו'. כשספקי כוח שלא מספקים זרם יציב או מספק הם מקור לאולי 50% מהבעיות האלה בד"כ בעיקר עם מעבדי Athlon.

ומה זאת אומרת בעית התחממות? המעבדים האלה צריכים לפעול בחום גבוהה (תחום הפעולה שלהם לפי AMD הוא עד 70 מעלות). אם אין לכם בעיות של מחשב שננעל או עושה restart לעיתים דחופות עקב אי יציבות של המעבד אז אין לכן שום בעיה.

פורסם

לדעתי רוב ה"בעיות" שאתם מאשימים בהם את המעבד נגרמים כתוצאה מספקי כוח לא מספיקים או מודל זכרון לא תקין או בעיות שונות עם ציפסטים וכו'. כשספקי כוח שלא מספקים זרם יציב או מספק הם מקור לאולי 50% מהבעיות האלה בד"כ בעיקר עם מעבדי Athlon.

ומה זאת אומרת בעית התחממות? המעבדים האלה צריכים לפעול בחום גבוהה (תחום הפעולה שלהם לפי AMD הוא עד 70 מעלות). אם אין לכם בעיות של מחשב שננעל או עושה restart לעיתים דחופות עקב אי יציבות של המעבד אז אין לכן שום בעיה.

סוף סוף מישהו מדבר בהגיון

(ולא רץ לקנות מאווררים יקרים שאם מחברים אותם לספקים לא מתאימים, הם לא מועילים בכלל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים