עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים! בבקשה תיכנסו.

Featured Replies

פורסם

שלום ידידי פורום אודיו,

אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק במחשב, אני רוצה מערכת חדשה, עד עכשיו היה לי מערכת לא משהו (2.1) של Genius.

מכיוון שמערכת מגמגמת, היא לא ברמה גבוה, החלטתי לקנות מערכת 2.1 חדשה.

בהתחלה חשבתי שaltec lansing ATP 3 תיהיה טובה בשבילי, חיפשתי בחו"ל (כי אני קונה בחו"ל), המערכת הכי דומה לATP3 בחו"ל הייתה VS 4121, נכנסתי לפנדה וראיתי שהיא יותר יקרה מהATP3, היא כבר במחיר של 600 ש"ח, בחו"ל המחיר שלה הוא 90$ אז היא נכנסת בתקציב.

אני יודע ש ATP3 היא תקציבית וטובה, אבל בגלל שהמחיר בחו"ל יותר זול, אני כבר עולה קלאס ברמקולים, אני קונה רמקולים שבארץ עולים 600-700 ש"ח.

(כביכול התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח).

השאלות שלי הן אלה:

1. האם בתקציב של עד 700ש"ח altec lansing vs 4121 היא משתלמת? האם היא יותר טובה מATP3?

2. איזה מערכת אתם ממליצים לי בתקציב של עד 700 ש"ח (במחירים של הארץ) או 100$ במחירים של חו"ל?

התקציב הזה הוא אחרי שהוצאתי מאבא שלי את המקסימום, אין לחוג מהתקציב.

תודה מראש, נמרוד.

פורסם

אתה מעוניין אך ורק במערכת של 2.1 ערוצים?

אם לא, אז יש את ה-logitech X-530 שלפי מה שהבנתי הם אחלה רמקולים :)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, אבל אני שמעתי דווקא הפוך, לי אמרו שבכל סכום שמתחת ל1300 ש"ח שווה לקנות מערכת 2.1.

אמרו לי שמלוג'יטק אם קונים 5.1 שווה רק 5300 או 5500.

פורסם

אני אישית בתקציב כזה וחדש הייתי לוקח 2.1 של קריאטיב. הדגם הוא I-Trique 3300 (למיטב זיכרוני) רמקולים שלדעתי הם הטובים ביותר בתקציב שלהם בשביל מוזיקה.

Anatoli.

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את הAltec Lansing 2100.

בינתיים אני מתרשם מהם מאוד לטובה!

הסאב-וופר מאוד עוצמתי וכמוהו גם הדריברים שבסטאלייטים...

אני מציע לך ללכת לאיזושהיא תצוגה ופשוט לשמוע עם אותו שיר\סרט ולהחליט לפי מה שאתה אוהב!

בברכה

ניר

פורסם
  • מחבר

תודה ניר.

אולי עוד אנשים?

פורסם

אני כבעל MICROSOFT DIGITAL SOUND SYSTEM 80 (כן כן קראתם נכון מיקרוסופט)

ממש מרוצה מהם פעם הם היו הכי טובים ופעם אני מתכוון לפני 6 שנים הם עלו לי באזור ה 1200 שקל

אבל עזבו היסטוריה הם בדיוק כמו ה ATP3 יש להם את אותו סאב ואני מאוד מרוצה מהם!

ולחבר שלי יש את ה ATP3 והם מאוד טובים וחזקים והם עולים רק איזה 400 שקל!

אבל אני הייתי מעדיף מערכת 5.1 ובגלל זה אני מתחיל לחסוך ל 5300 של לוגיטק

דרך אגב הנה הרמקולים שלי:(אני שם תמונה כי סביר להניח שאף אחד לא שמע על רמקולים של מיקרוסופט חח)

http://images.google.co.il/images?q=MICROSOFT+DIGITAL+SOUND+SYSTEM+80&hl=iw&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AAbbb

פורסם

איך אומרים , "מרבה אנשים מרבה דעות"

אני אישית שמעתי את הרמקולים שהציעו פה ובחרתי ב-altec lansing 4121

אבל זה אני

הכי טוב זה לשמוע לבד ולהחליט

פורסם
  • מחבר

תודה ליפה, אני באמת שוקל אותם חזק הם נראים טוב, נראה לי אני ילך לחנות וישמע בעצמי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים