פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אני מעוניין לדעת איזה מי בין שני כרטיסי המסך האלה טוב יותר.למידע נוסף לגבי הכרטיסים:xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 - XFX6600GT 128MB TV ,PCI-E - ASUS
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים ממשק לחיבור כרטיס מסך, אתה צריך לוח שיש לו ממשק כזה בשביל להפעיל את הכרטיס.איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר ממשק לחיבור כרטיס מסך, אתה צריך לוח שיש לו ממשק כזה בשביל להפעיל את הכרטיס.איזה לוח אם יש לך?AG8 (915), S-775
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים בלוח שלך יש חיבור לתקן החדש יותר, PCIE.אתה לא יכול לחבר למחשב שלך כרטיסי מסך עם החיבור "הרגיל"\ישן AGP.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תשנה את הלינק השני, שאנשים יבינו לאיזה חברה אתה מתכוון.ובנוגע לאיזה מהם לבחור, תלוי איזה ממשק יש לך בלוח אם (הבנתי שPCIE), בכל מקרה לא הייתי הולך על אף אחת מהן.ASUS סתם יקרנים, XFX בינוניים. הייתי ממליץ לך בחום (!) על לידטק/גינוורד/אלבטרון/POV.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים הכרטיסים של POV וXFX זהים חוץ מהצבע של הPCB והסינק, והם חברות מעולות.אני חושב שבמחיר של הXFX יש את הGigabyte, ככה שהייתי ממליץ על הג'יגהבייט במידה והוא באמת כמעט באותו מחיר.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר הכרטיסים של POV וXFX זהים חוץ מהצבע של הPCB והסינק, והם חברות מעולות.אני חושב שבמחיר של הXFX יש את הGigabyte, ככה שהייתי ממליץ על הג'יגהבייט במידה והוא באמת כמעט באותו מחיר.אכן המחיר הוא זהה לחלוטין, אך הרבה המליצו לי דווקא על XFX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.