עבור לתוכן

עיר רפאים (For Real !)

Featured Replies

פורסם

אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה :)

קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול.

חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט.

חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר :o (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב :screwy: ועוד בפ"ת ::) ).

כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה :lol: (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר :screwy: ).

אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. :o

תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים :)

פורסם

סרט...

אני התעוררתי ואין מים בבניין, ירדתי לשיבר המרכזי, הוא מבוקע באחד הצדדים, לך תמצא עכשיו אינסטלטור... :nixweiss:

יש מצב שבין לאדן אחראי לכל זה.

פורסם

אני חזרתי אתמול ב 4 וחצי הבייתה וגם אכלתי סרט .

חשבתי שגנבו לי את הקימקו .

עד שעליתי לקומה השלישית והבנתי שאני בבניין הלא נכון .

o_0

מסקנה : בין לאדן גם יכול להחליף בניינים .

פורסם

אתה רוצה מיים ?

תיזהר במה שאתה מבקש...

1_tanguay_dive.jpg

פורסם

יאבל, נראה לי יותר שזה קשור בכמות האלכוהול שדפקת לפני שחזרת הביתה... לה בין-לאדן ככל הנראה דאג.

פורסם

חשבתי שיש משהו מעניין בסוף...

תנסה להמשיך אותו בלי קשר למציאות, אולי הסיפור יעניין יותר אנשים.

פורסם

חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט.

חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר :o (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב :screwy: ועוד בפ"ת ::) ).

כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה :lol: (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר :screwy: ).

הייתה צריך להוסיף אני לא מאמין שאני גר בפ"ת.. טוודו.. שנים שנים על גבי שנים, ערסים זקנות ובני עקיבה, אני לא מאמין שאני גר בפ"ת..

פורסם

אחי אני גר בפ"ת כבר 10 שנים,תדמיין כמה סרטים אני עוכל

שאני חוזר כל פעם ב 5 בבוקר ;D

פורסם
  • מחבר

ואני 14... :kopfpatsch:

פורסם

ואני 18 :s07:

פורסם

ROFLMAO :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים