פורסם 2005 ביוני 1120 שנים צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר איך לדעתכם האיכות,יחסית לפלאפונים אחרים?ד"א היה פה מישהו עם מצלמה של 6230 ,איך האיכות של המצלמה,יותר טובה מהמוטורולה שלי?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים איך לדעתכם האיכות,יחסית לפלאפונים אחרים?ד"א היה פה מישהו עם מצלמה של 6230 ,איך האיכות של המצלמה,יותר טובה מהמוטורולה שלי?תחכה ל-CHEVY יש לו את הפלאפון הזה או לחבר שלו...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים נראה לי שכל המצלמות באיכות VGA פחות או יותר באותה האיכות...לא נראה לי שיש הבדל ענק בין האיכויות...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תחכה ל-CHEVY יש לו את הפלאפון הזה או לחבר שלו...הסלולרי שלי, מאיפה הבאת שזה של חבר שלי?אולי התכוונת שהמצלמה בה צילמתי את צילומי הזיקוקים (A75) היא של חבר שלי, אז כן.תעלה תמונות נוף ברזולוציה גבוה יותר, אל תקטין ל-320x240 (או שזו הרזולוציה של המצלמה? :s05: אני לא התעמקתי בה פשוט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.