פורסם 2005 ביוני 1120 שנים סליחה על הבורות, אבל מה זה Mainstream?אני פוגש את זה בזמן האחרון הרבה פעמים ואני פשוט לא יכול יותר להתעלם מזה.Main=ראשיStream=זרםמן הסתם זה הזרם המרכזי של האנשים בעם
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים oK ONLY PPL THAT GOT FX57-ENGINERING SAMPLES-its hardware companysWhen he is gonna be announced hardware review sites gonna get itAnd wtf,u talking about conspiracy,lol?If u read more carefuly,my post about fx57"not running anywere yet"was ironic post,but whatever
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים לפי שמועות מה-Inquirer?, ?AMD הולכת לחתוך מחירים ביוליקשה להגיד אם זה נכון או לא, אני רק מזכיר שהורדת המחירים האחרונה, שהשפיעה בעיקר על המחירים של ה-4000+ והסמפרונים, הייתה בתחילת מאי
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים תקשיבו סדרת הFX היא בעיקרון למשחקים היא נועדה לעבוד הכי טוב במצב של LOAD מצד שני הכפולי ליבה הם לכל שימושי המחשב אך כרגע אין להם את הDRIVERS המושלמים להם אז עד שהתמיכה תגיע עדיף FX וגם כשהיא תגיע אם אתה מתעסק אם משחקים אז זה יהיה גבולי לטובת הכפולים כמובן.....
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מישהו ספר כמה פעמים אנשים אמרו LOL?שמישהו ינסה להבין כיום אין כמעט אף תוכנית אשר מנצלת טוב את הכגפולי ליבה ככה שאי אפשר להשוותהדבר היחיד שאפשר להשוות זה הנתונים ולפעמים הם לא משקפים
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים First prog. that comes to me using multi treaded is LIME but i'm sure that is moreBut point is,even with most programs don't support MT,when you put alot a load on CPU, x2 can handle it very well.AMD"don't planning price cuts in July" this is what im saying,don't remember how many times allready,lolI guess will live and see.Regards
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים שמישהו ינסה להבין כיום אין כמעט אף תוכנית אשר מנצלת טוב את הכגפולי ליבה ככה שאי אפשר להשוותזה שטויות, יש יותר מדי תוכנות כאלהזה שאין משחקים לא אומר הרבה
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים כן אבל דיברו על ה-FX כלומר על משחקים ודרך אגבג איזה תוכניות יש שיש יותר מדי?
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים יפה שהמעבדים הללו הגיעו לשוק, (טוב נו, בערך), מבחינה טכנולוגית זה כמו גן-עדן.אבל אפילו ב2K או ב1.5K לקנות מעבד זה טירוף...תראו איזה יופי של מעבדים ניתן לקנות בתקרה של 1000 שקל ותבינו, רוב האנשים, גם אלה שקופצים פה בראש לא ממש ינצלו את המעבד הכפול ליבה...ואפילו לא את ה64 ביט.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים כן אבל דיברו על ה-FX כלומר על משחקים ודרך אגבג איזה תוכניות יש שיש יותר מדי?כל דבר שמיועד לשרתים, כל תוכנת עריכת\קידוד וידאו\סאונד\3D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.