פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אם זה ימשיך כמו שזה ממשיך כרגע, FX-61 יהיה San Diego (או אולי המחליף ב-65 ננומטר של ה-San Diego) ב-3.2Ghzגם זה קיים היום
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים NO ONE SEE OR KNOW FOR THAT MATTER HOW FX57 RUNS AGAINST X2FX57 ITS NOT YET RELEASEDזה דיי פשוט, בגדול שניהם מבוססים על אותה ליבה.אם Athlon 64x2 רץ במהירות 2400MHz per core, וFX57 רץ במהירות 2.800MHz.בהנחה שהמשחק יודע לנצל רק ליבה אחת (ואין היום משחק רציני שיודע לנצל שני ליבות) אז מן הסתם ה-FX57 יהיה מהיר יותר.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר תוך כמה חודשים אני מאמין שיצאו משחקים שינצלו כפולי ליבות ו-64 ביט.לדעתי יקח יותר זמן לפתח מנועים לכפולי ליבה.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים עד שיהיו מנועים לכפולי ליבה הערכה (לא כלכך מקצועית ) שלי זה שנתיים מינימום.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים FX57-not running anywhere,yet,lolAbout multitreaded games,if anyone familiar with game development,they should know,that you don't need whole knew engine for multitreaded games-you only need to make some chainges to existing one.About software multitreaded app's-its another story-you need to build it from the scratch.So from this,as i posted b4,games gonna go multitread,when games development companys gonna deside its worth itRegards
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים ה-FX57 דווקא כן רץ איפהשהו.לא מזמן הביאו ראיון עם מפתחי משחקים שאומרים שכתיבת משחק לכפול ליבות הינה מסורבלת וקשה, ושבקרוב לא נראה משחקים שתומכים בריבוי ליבות,ההשקעה בפיתוח מנוע שתומך בריבוי ליבות היא דבר מאוד לא חכם, הם לא הולכים להשקיע משאבים יקרים בשביל כמה חבר'ה עם מעבדי Top-End.ה-Mainstream ישאר חד ליבתי עוד זמן רב, לראיה, בדוק את מפות הדרכים של אינטל ו-AMD לשוק השולחני.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים Yea and i know ppl that runnung fx61 and quad cores to but they ar enginers in the labsMy point no need to make alot a faz from all that new"bigger And better" CPU and GPUYou only need what you "need"
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים סליחה על הבורות, אבל מה זה Mainstream?אני פוגש את זה בזמן האחרון הרבה פעמים ואני פשוט לא יכול יותר להתעלם מזה.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים סליחה? על איזה מעבדות אתה מדבר, הכותרת היא:Athlon 64 FX57 in store!אין יותר ברור מזה, לא מהנדסים ולא יער.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים The headline is about X2End labs its AMD labs in DresdenAnd give me link to this secret store who got fx57 in stock or even preorde
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים All i see on this site its nothing new-just bunch of rumors and predictionsWith same effect they can publush,that fx59"coming out in our store",lolIt is NOT OFICIALY ANOUNCED YET!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.