פורסם 2005 ביוני 1020 שנים בזמן האחרון יש לי בעיה אני שם שיר בווינאמפ או כל תוכנה אחרת וזה משמיעה לי כזה בדיליי או שנקטע לפעמים כאילו שהמשחב מעומס יותר מידי וכלום לא עובד אצלי- לא אימיול לא כלום וזה עדיין עושה ככהויש לי מחשב בסדר ואין לי מושג ממה זה קרהמישהו יודע מה הבעיה תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים תבדוק, וירוסים Spy וכל מיני דברים...תציין מה הוא הכרטיס קול שלך ותנסה להוריד דרייברים חדשים.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים AC97 זה לא מספיק צריך דגם מדוייק.ודרך אגב תנסה אוליי להחליף את הדרייבר דרך ה- Windows Update (עדכוני חומרה).
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר הכרטיס קול הוא vt82c686bאבל עידכנתי כבר היום בבוקר אבל זה עדיין עושה תבעיהיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מפירמוט?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תמחק את הדרייבר הקודם, תעשה ריסטרט ורק אז תתקין.וחוץ מזה עשית את מה שאמרתי לפני זה? סרקת מזיקים?תנסה את הדרייבר מכאן: http://www.viaarena.com/downloads/drivers/audio/6.00a/Vinyl_AudioCode_v600a.zip
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר התקנתי כבר תדריבר הזה וזה לא עזר וכלוך לא עזר אז עשיתי פורמטתודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.