עבור לתוכן

זהו זה , לבסוף זה קרה... כנסו לפרטים ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ...

זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית?

ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ...

גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית

היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון

עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו..

אז זהו זה

כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה

אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה

הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח

מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים

והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי

אז זהו , סתם רציתי לשתף אתכם ברגש זה

סלאמת

פורסם

כואב הלב למסור כלב, זה כמו בנאדם. לי יש כלב כ-8.5, טוטו שמו, ואני חשבתי טוב טוב לפני שלקחתי אותו. התייעצתי עם אנשים שיש להם כלב, במה זה כרוך ולא סתם לבוא ולאמץ כלב. כלב זה לא כמו אפרוח, קנית כלב הוא נשאר איתך ל-1/5 חיים ! 1/5 חיים !

אז בבקשה ממכם, בפעם הבאה שאתם רוצים לאמץ כלב, תחשבו הרבה מאוד פעמים ותתיעצו עם הרבה מאוד אנשים, אל תבואו ותאמצו סתם !

אני מכיר אנשים שאימצו כלב, נמאס להם, זרקו את הכלב לרחוב וזהו ...  :nixweiss: היה לי כזה כלב בשכונה, וליבי לא נתן לי להשאיר אותו ברחוב, לקחתי אותו אליי וטיפלתי בו (הוא היה צולע, כניראה נפצע מרכב שפגע בו) וחיפשתי לו משפחה חמה, למזלי בדיוק משפחה רחוקה שלי רצתה לאמץ כלב ואני ישר קפצתי על הרעיון ונתתי להם אותו ...  ;D היום הוא כבר בן 5 !

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עכשיו , אחרי כמה ימים..

אני יכול להגיד שזהו הצעד הכי נבון שעשינו ! :)

פורסם

לי יש כלבה, בת 7.5 ואני לא יכול לחשוב בכל על לתת אותה למשהו לא משנה כמה חרה יש על הדשא, כמה הנביחות שלה לפעמים מעצבנות, בסוף היום זה היצור הכי טוב שקיים עלי אדמות!!

מי רץ משימחה אליך כאשר אתה סתם מגיע הביתה? אם אני חוזר אז אבא: "שלום" אמא :"היי איך היה" אחותי בכלל לא גרה איתנו ואחי בעבודה, רק באפי (השם שלה) רצה אליי בשימה ואהבה עם ליקוקים והכדור שלה, כדיי שאני ישחק אתה!!

כולכך נאמנה ודואגת, בכול פעם שאנכנו הולכים לים ואחד מבני המשפחה נכנס למיים היא ישר נדרכת ואם הוא צולל חס וחלילה היא רצה למיים ואם הוא לא עולה היא מתחילה לשחות אליו!

לפעמים כאשר אני עצוב מ- 1000 ואחד סיבות היא מתגנבת ושמה עליי את הראש שלה וזה מנחם יותר מכול מה שבנאדם יכול לעשות

באפי היא כלבת זאב, ואם משהו רוצה כלב שיחשוב על זה, כולכך חכמה! אף אחד לא לימד אותה לפתוח דלתות והיא עושה את זה!

זה ידוע שגורים זה דבר מעיק אבל שהם גדלים הם נרגעים ונהיה יותר נאמנים וסומכים

פורסם

לי יש כלבה, בת 7.5 ואני לא יכול לחשוב בכל על לתת אותה למשהו לא משנה כמה חרה יש על הדשא, כמה הנביחות שלה לפעמים מעצבנות, בסוף היום זה היצור הכי טוב שקיים עלי אדמות!!

מי רץ משימחה אליך כאשר אתה סתם מגיע הביתה? אם אני חוזר אז אבא: "שלום" אמא :"היי איך היה" אחותי בכלל לא גרה איתנו ואחי בעבודה, רק באפי (השם שלה) רצה אליי בשימה ואהבה עם ליקוקים והכדור שלה, כדיי שאני ישחק אתה!!

כולכך נאמנה ודואגת, בכול פעם שאנכנו הולכים לים ואחד מבני המשפחה נכנס למיים היא ישר נדרכת ואם הוא צולל חס וחלילה היא רצה למיים ואם הוא לא עולה היא מתחילה לשחות אליו!

לפעמים כאשר אני עצוב מ- 1000 ואחד סיבות היא מתגנבת ושמה עליי את הראש שלה וזה מנחם יותר מכול מה שבנאדם יכול לעשות

באפי היא כלבת זאב, ואם משהו רוצה כלב שיחשוב על זה, כולכך חכמה! אף אחד לא לימד אותה לפתוח דלתות והיא עושה את זה!

זה ידוע שגורים זה דבר מעיק אבל שהם גדלים הם נרגעים ונהיה יותר נאמנים וסומכים

ללא ספק, חיה זה הדבר הכי אותנטי שיכול להיות. אם חיה אוהבת אותך, אתה יודע שזה טהור, ללא מניפולציות, ללא דו פרצופיות.

חיה זה דבר טהור. ולנו בני האדם יש רק מה ללמוד מהחיות ... ;)

פורסם

החיות יודעות שאתה נותן להן אוכל, אז הן מלקקות אותך כאות תודה(או שפשוט הן מחפשות את התחת שלך במקרה של כלבים).

אתה תמים...

כששימפנז אחד מנקה את השני הוא יודע שהשני ינקה אותו בחזרה.

פורסם

גם לי יש כלב רועה גרמנית.... היא כבר בת 4. עם לא הייתי לוקח אותה לקורס אילוף אני חושב הייתי מוסר אותה.... מאוד קשה להחזיק כלב לא מחונך...

פורסם

החיות יודעות שאתה נותן להן אוכל, אז הן מלקקות אותך כאות תודה(או שפשוט הן מחפשות את התחת שלך במקרה של כלבים).

אתה תמים...

כששימפנז אחד מנקה את השני הוא יודע שהשני ינקה אותו בחזרה.

לא תמיד, הם יודעות שאתה הבוס, אבל הם גם יודעות יותר מזה, כשיש זיקוקים, לאן אתה חושב שהיא הולכת? (היא מפחדת מזיקוקים) אם לא נכנסת ישר הביתה ורצה לבנאדם הראשון שהיא רואה

וגם למשל נכנס לשהו פחות סימפטי, קרציות, זה כואב לכלב להוצא קרציות, אבל בכלזאת היא לא נושכת ולא תעשה לך כלום היא תשב רגוע תזוז קצת כשזה ממש כואב אבל לא יותר מזה וחוץ מזה הכלבה שלי כבר מתחילה להתבעס מהבונזו אז לא איכפת לה שאני נותן לה אוכל....

והדוגמא עם השימפנזות, זה ביגלל שהם רוצות לאכול את הכינים ולא ביגלל שהשניה תנקה אותה אחרי זה..... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים