פורסם 2002 ביולי 2223 שנים צביקה פיק!!! נראה לי לראשונה בחייו הוא יעשה קרחת אחרי שיקרא את השירים האלה.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים צביקה פיק!!! נראה לי לראשונה בחייו הוא יעשה קרחת אחרי שיקרא את השירים האלה. קולין ("של מי השורה הזאת?")..יצמיח אחרי..
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים כן, מספיק עם השירה באתר הזה!!! תוסיפו את זה לתקנון האתר!!!!האתר הזה יהפוך לאתר שירה וספרות, OVER MY DEAD BODY :AR15:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים זה שירה וספרות זה? תפסיקו למחזר קלישאות, תתחילו לכתוב דברים אמיתיים... ואני אשים שיר שלי ביום מן הימים והוא לא יהיה שיר אהבה מזרחי, דביק ולא מקורי... תהנו
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים זה שירה וספרות זה? תפסיקו למחזר קלישאות, תתחילו לכתוב דברים אמיתיים... ואני אשים שיר שלי ביום מן הימים והוא לא יהיה שיר אהבה מזרחי, דביק ולא מקורי... תהנואנו מצפים לכך בכליון עיניים...
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים איזה אדם כשרוני תיתן לצביקה פיק שילחין לך יש פה מישהו שמנגן על משהו? אם כן על מה?
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים איזה אדם כשרוני תיתן לצביקה פיק שילחין לך יש פה מישהו שמנגן על משהו? אם כן על מה? קלידים, תופים, חצוצרה, סקסופון וכבר הספקתי לשכוח... מה שכן, הייתי די טוב בכיתה ד'. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.