פורסם 2002 ביולי 2123 שנים המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכית לי אבל בסוף זה התשלם... את זוכרת את הנשיקה הראשונה שלך עם מישהו אחר? אני זוכר. כל החיים לפני כל החיים לפני, ככה אמרתי ככה חשבתי כל החיים לפני, מנסה לשכוח אותך - אהובתי כל החיים לפני, זה באמת נכון? כל החיים לפני, אז מה אם אני מאבד- מאבד את נפשי התאומה כל החיים לפני, זה המשפט שאני אומר ללא מטרה אבל בסופו של דבר, כל החיים מאחורי. כאבים רוצה לנשק, אבל לא יכול מנסה להתקרב, לגעת, להאחז להאחז באהבה שלאט לאט נסחפת אל ים ההתחלות החדשות אבל הלב אינו מרשה הלב אינו מרשה לסבל לסבל שעבר, שיעבור שיעבור בפעם הבאה שתגידי "זה נגמר"
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה?איך שהרמת את הראש והתנשקנואיזה רגע קסום זה היה...את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי?היינו אצל ידידה, התכוננו למבחןכשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלהאת זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה?איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקהאמרת "בוא נעשה את זה"את זוכרת את הריב הראשון שלנו?למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידיאבל התגברנו עליהם, לא?את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו?איך באתי אליך מלא אומץשכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלךאת זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו?כמה בכית לך, כמה בכית ליאבל בסוף זה התשלם...את זוכרת את הנשיקה הראשונה שלך עם מישהו אחר?אני זוכר.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים גם אני כותב שירים:עיניך היפות מביטות בי מתמונהשומע את קולך ומסביבי דממההיו ימים יפים - ימי שמחה ואורמדוע זה הלכת ובליבי השארת רק חורהולך ברחוב מביט סביבנערות יפות חולפות ליידיואני מחפש רק אותך בין העוברים ושביםואני מחפש רק אותך בין כל הזריםמאז שאינך אני מתהלך בערפלבלילות איני ישן חולם בהקיץחיזרי נא אלי,לגעגועי אין קץאם הייתי אשם נאשמתי כבר דיירק איתך אני חיי חיזרי נא אלימה דעתכם על השיר שלי?
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים זה גם שיר שאני כתבתי:רק אותך רוצה לחבוק ברטטושכל העולם יעמוד מלכתלהסתכל על תוך עינייך עמוקודרכך לעוף אל תוך האופק רחוקלשמוע את קולך השלו-מקביץ לי את הלבאז מה אוסיף ומה אומררוצה שהיום יהיה כבר מחר.עוד שיר:שער צהוב כשל מלאךעינייך החמות כשל אדמה יפה אשר שדה של פרחים עליה פורחפרצוף וגוף מקסימיםשכל ונחמדות מדהימיםכל היום צופה עליך וחושברק עליך,איך אותך אני אוהבוחושב רק עליך בלי הפסקהרוצה לגשת אליך ולפתוח בשיחהאבל לא מזדמן לי כי את אף פעם לא פנוייהאגש בהזדמנות אגש ואדברכי אני רוצה מאוד איתך להסתדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.