עבור לתוכן

האם יש לי פטור באנגלית?

Featured Replies

פורסם

האוניברסיטת חיפה זה לא קיים

https://marvel.haifa.ac.il/ows-html/internet_t3.html

אתה מתכוון להודעה שלי?

אם כן אז להפך,כתוב שם בדיוק מה שאני אמרתי(לא מצאתי איפה זה כתוב לגבי האנגלית אבל טלפון אחד למחלקת הרישום יסדיר את הבעיה).

אין סיכוי, אני מתגייס בתחילת אוגוסט ולא יהיה לי זמן להתכונן או משהו כזה.

אם אין את הקומבינה הזאת של הציונים, אני חייב לעשות מבחן אמי"ר. יש מועד בספטמבר זה יכול להתאים לי.

מחר אני אברר הכל עם המרכז הארצי, תחזיקו אצבעות :)

נו,קראת את התגובה שלי?

תעשה עוד פסיכומטרי.אתה לא צריך ללמוד כי מה אכפת לך מהציון הכללי,ומבחינת האנגלית אז אני לא יודע עד כמה לימודים בזמן קצר יעזרו,אני עשיתי בלי ללמוד לאנגלית במיוחד(עשיתי מה שאני עושה כל יום,צפיתי בSTAR WORLD,גלשתי באינטרנט וכשהיה זמן אז קראתי גם ספר).

אם אתה קיבלת 130 במבחן הראשון,תאמין לי שאתה יכול להוציא גם 140,זה הכל תלוי במצב הבריאותי שלך(איך אתה מרגיש)+איזה מבחן קיבלת,אז לפעמים יצאו לך מבחנים יותר "קלים"(כולם באותה רמה,אבל לפעמים יוצא שאתה נופל על מבחנים שיותר קלים לך אישית).

כמו שאמרתי רק הציונים הגבוהים נחשבים,תבדוק את זה,תרים טלפון לכל אוניברסיטה ותשאל שם במדור רישום(או איפה שצריך).

אין לך מה להפסיד.

אגב,אם אתה צריך ציון טוב ממש דחוף,אז אתה יכול להרשם ל2 המבחנים(פסיכו' ואמי"ר) וככה יהיה לך יותר סיכוי לציון גבוהה :).

פורסם
  • מחבר

יש משהו במה שאתה אומר, רק שאני לא יודע מתי המועד פסיכומטרי הבא, ולא בא לי להוציא 400 שקל על הבחינה המתישה הזאת.

אחרי החג, טלפון למרכז הארצי אחרי טלפון לאונ' חיפה והכל יסודר, תודה לכולכם!

פורסם

אגב שכחתי לציין,אבל אתה מודע לזה שציון מסוים(נדמה לי 85 אבל אל תתפוס אותי במילה) בבחינת הבגרות באנגלית(5 יחידות כמובן) גםן מביא לך פטור.

זו גם שאלה של מה האספקט החזק שלך,אוצר מילים או דקדוק?

הפסיכו' בודק את האוצר מילים,הבגרות בודקת את הדקדוק.אז אולי אתה בכלל צריך פשוט לעשות עוד בחינת בגרות(בהנחה שהציון של הבחינה הנוכחית לא מספק).

פורסם
  • מחבר

אני אסיים אנגלית 5 יחידות עם 95-96.

איפה רשום שיש לי פטור עם ציון כזה?

פורסם

נו אתה עושה צחוק?אתה לא צריך שום ציון אנגלית בפסיכומטרי.

תרים עכשיו טלפון לאיזה מדור רישום ותשאל אותם כמה צריך בגרות לפטור באנגלית.

אני בטוח ב98% שאם באמת תקבל בבגרות את הציונים שאמרת,תקבל פטור בלי שום בעיות.

אבל כמו שאמרתי-תבדוק.המידע שאני נותן הוא מלפני שנה,ולמרות שאני בספק שישנו משהו אפילו ב 20 השנה הקרובות,בדיקה נוספת אף פעם לא מזיקה. :)

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

אגב שכחתי לציין,אבל אתה מודע לזה שציון מסוים(נדמה לי 85 אבל אל תתפוס אותי במילה) בבחינת הבגרות באנגלית(5 יחידות כמובן) גםן מביא לך פטור.

מי סיפר לך את זה?

:nixweiss:

פורסם

מי סיפר לך את זה?

:nixweiss:

אני זוכר שלי הוצע דבר כזה,אבל עשיתי עכשיו חיפוש בגוגל ונכנסתי לאוניברסיטת חיפה ושם משום מה רשום שציון 10 ב5 יח"ל מעניק רק מתקדמים משו(לא זוכר איזה מתקדמים).

באמת מוזר.לא יודע מה קרה,אצלי אני זוכר ב99%, הנושא עמד על הפרק(לא הייתי צריך להשתשמש בזה ,אבל עדיין) :nixweiss:.

ליתר ביטחון לאן שאתה לא מתכוון ללכת,תתקשר ותשאל באופן אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים