עבור לתוכן

מי הטוב מהשלושה ? ? ? (בהול!!!)

Featured Replies

פורסם

נתתי מספםיק טיעונים- אין בו שום דבר מיוחד לעומתה אחרים שמציעים הרבה יותר איכות, וגם יכולות OC..הג'יגה בייט הוא לוח ממוצע לחלוטין מבחינת הפיצ'רים..שום דבר מיוחד חוץ מה DUAL BIOS שזה רק כדי למשוך אנשים.

האפוקס הרב היותר טוב מהג'גה בייט, כולל גם "תמיכת משתמשים" (המון ביוסים שמתקנים\מוסיפים אפשרויות\משפרים ביצועים) וגם Diagnostic Led (שימושי מאוד) שאין בג'יגה בייט.

קודם הפער היה גדול, עכישוה וא לא קיים\קטן..אז זה ברור איז הלוח כדאי לקנות.

כשאתה חיפשת לוח אם- "אני רוהצ את האפוקס, החלטתי עליו.אבל המוכר בPCH לא יכול להשיג לי אותו והוא נשמע נחמד..אז.."

אנטי, שאני לא אעלה עליך! אל תגרור את זה לפסים אישיים כי זה לא נכון.

אל תבלבל את השכל שהביוסים מגבירים את הביצועים או מוסיפים אפשרויות כי זה בקושי וזה גם בגיגה בייט. הדיאגנוסטיק לד הוא שימושי? איך? הוא סה"כ נותן לך את המצב של איזה פורט (לא זוכר איזה) וזה סתם גימיק שיווקי.

"אין בו שום דבר מיוחד לעומת אחרים שמציעים הרבה יותר איכות" כנ"ל לגבי האפוקס, get real.

והדיואל ביוס הזה זה אולי אחד הפיצ'רים הכי חשובים שיכולים להיות בלוח אם. נכון, הסיכוי שתשתמש בו הוא קטן מאד. אבל במקרה שיכול לקרות ועוד איך למשתמש רגיל שהייתה לו בעיה בפלאש של הביוס או שהוא עשה שטות בביוס ואין לו מושג איך לתקן - אז אתה מתחיל להתרוצץ בפורום הזה מתחנן שיעזרו לך או לחנות שיחליפו את הלוח כי דפקת לו את הביוס, אז פיצ'ר כמו duel bios יכול להיות מציל חיים.

DXT, כנראה שתא הלא יודע על מה אתה מדבר..בפורומים בחו"ל יש המון עורכי ביוסים שמוסיפים אפשרויות ללוח ומשפרים את הביצועים (אני לא דמבר על הביוס הרשמי), אם אתה לא יודע מה זה דיאגנוסטיק לד אז אל תדבר, השימוש של זה בכלל הוא להציג מה מקור הבעיה במיד הויש בעייה בפוסט (יודע מה זה?).

בקשר לדיואל ביוס, עד כמה שאינ ידוע הביוס לא נבחר על ידי ג'אמפר, אלא בביוס הראשון אתה בוחר בביוס השני..ככה שזה קשקוש אחד גמור.

מה קורה אם לא עדכנת נכון? אתה יכול לממש את האחריות או שיספקו לך ביוס אחר וזה יוחלף אצל היבואן.

Component, יפה אמרת.

• תגובות 57
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ABIT KX7-333R מן הסתם ;)

פורסם

אנטי

כמה פעמים היתה לך בעיה בPOST שלא יכלת לזהות

בכל המחשבים שהיו לך?!?

הDUAL BIOS כן מציל אנשים- ושמעתי על הצלות

פורסם

הויכוח פה לדעתי הוא ממש מוגזם ,

ממש מפתיע אותי אנשים שחושבים ש 7VRXP יותר טוב מאפוקס , נראה ממש לא מציאותי .

איך אתם יכולים לחשוב שהלוח בין ההכי טובים לאובר קלוק שיצא הוא כמו לוח בינוני ורגיל של גיגה.

לגבי 7VRXP ו MSI ARU פה אני חושב שאנטי וירוס טועה , אני בעיניים עצומות לוקח את ה גיגה.

פורסם

EPOX לדעתי היא החברה הטובה ביותר בלוחות אם, והלוח הנ"ל של EPOX הוא המוצלח ביותר שיצא להם, הוא בערך בביצועים כמו של הGIGABYTE אבל אין ללו בעיות תאימות עם כל מיני שטויות, בעקרון - קח EPOX, הוא גם יותר זול אבל זה לא חשוב, מפני, כמו שאמרתי - הוא פשוט BETTER... ;)

פורסם

אנטי

כמה פעמים היתה לך בעיה בPOST שלא יכלת לזהות

בכל המחשבים שהיו לך?!?

הDUAL BIOS כן מציל אנשים- ושמעתי על הצלות

בעיות בפוסט הרבה יותר נפוצות.

פורסם

אוקי, סליחה שאני לא יודע בדיוק איזה פורט זה מנתר. זה נותן קוד של שגיאה, יופי.

וזה לא נכון שהביוס השני מופעל מהראשון. או שזה מועבר אוטומטית (אני לא יודע כי לא היו לי בעיות עם הביוס המקורי) או פשוט לוחצים על כפתור במקלדת (נדמה לי F9) וזה עוקף את הביוס הראשון ועובד לשני.

ובטח שתמיד אפשר להחליף לוח אצל היבואן. אבל זה סיפור ואתה יודע את זה, אני אישית מעדיף לתקן את זה תוך 5 דקות מאשר להלחיף לוח אם ::).

ונ.ב: אם אתה רוצה להפוך את זה לאישי, אז לא בפומבי בבקשה. >:(

פורסם

בדיוק, לכן אתה בודק מה מקור הבעיה ומתקן ישר.. (בשימוש הדיאגנוסטיק לד).

אני לא הופך את זה לאישי, אתה הופך..לי אין שום דבר נגדך.

פורסם

אם אתה לא יודע מה זה עושה, אז תשתוק.

Component, יפה אמרת.

כן, מאד יפה. טוב שאתה לא הופך את זה לאישי :xyxthumbs:

פורסם

אני לא רואה כאם שום הטייה לפן האישי, אני רואה שאני לא רוצה שהגולשים יוטעו ע"י תגובות שגויות ומשום כך יחליט על קניית לוח לא משתלם לקנייה.

פורסם

אתה רוצה שאני אסביר לך איך בדיוק הזזת את זה לפן האישי?

אוקי-

componet אמר לי לשתוק. אתה אמרת לו בעצם: "יפה שהשתקת אותו". תחביר והגיון פשוט. ברור?

תגובות שגויות? זה שאתה אומר ש duel bios זה חסר שימוש זה לא שגוי, אבל לגמרי?

פורסם

הוא אל אמר לך לשתוק, הוא אמר לך שאם אתה לא יודע על מה אתה מדבר- עדיף שלא תדבר ותטעה.

לא שגוי בכלל, כי נדירים המקרים של השימוש בו, הרבה יותר נפוצות בעיות בפוסט.

פורסם

מספיק חבר'ה, אל תכריחו אותי לנעול את הת'ראד.. הבחור בסה"כ רוצה לבחור לוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים