עבור לתוכן

מי הטוב מהשלושה ? ? ? (בהול!!!)

Featured Replies

פורסם

אולי..אבל לא יודע, ההפרש מזערי- למי שלא לחוץ בכסף- שווה להשקיע את ההפרש.

• תגובות 57
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרתי מילה רעה על האיפוקס נכון, אני ממזמן תומך בMSI, תבדוק בפורום, היה לי לפני כחודשים דיון עם יניב נדמה לי על זה.

פורסם

וזאת למרות שאני לא מתכנן ללוח הזה o.c., ושיש לו מעט פחות פיצ'רים מל -MSI

אבל... הוא מהיר ויציב, אין לי צורך בכרטיס קול על הלוח, חבל אמנם שאין USB 2 ... אבל זה גם לא ממש נחוץ כרגע ולא יקר כתוספת.

מי אמר שאין לו כרטיס קול "על-הלוח"?

והוא בהחלט מהיר ויציב.

אם אין לך תוכניות ל OC לך על ה MSI כי הוא אמין ויציב ואין בעיות תאימות עם GF4 כמו לגיגה בייט. את האפוקס לא צריך כי חסרים בו פיצרים כמו ata133 usb 2.0 והוא רק אם אתה עושה OC.

ATA133 יש לכל הלוחות מבוססי הKT333.

USB 2.0 משולב בכמה לוחות בגלל שהיצרן פשוט הוסיף לו בקר כזה.

בגשר בדרומי הבא של VIA תיהיה גם תמיכה מובנית בUSB 2.0.

פורסם

אני אומר לך ללכת על ה- גיגהבייט אבל רק REVESION 2.0 כי הראשונה עושה בעיות עם גיפורס 4 ,אבל זה 2.0 זה הכרטיס הכי טוב שיש!!!!

ותחפש ב- WWW.TOMSHARDWARE.COM אפילו על הלוח אם הזה ותראה שהוא הכי טוב!

פורסם

תכף אנטי וירוס יפרט לך בדיוק למה לא להאמין לטום :lol:

פורסם

אני אומר לך ללכת על ה- גיגהבייט אבל רק REVESION 2.0 כי הראשונה עושה בעיות עם גיפורס 4 ,אבל זה 2.0 זה הכרטיס הכי טוב שיש!!!!

ותחפש ב- WWW.TOMSHARDWARE.COM אפילו על הלוח אם הזה ותראה שהוא הכי טוב!

ההשוואה מכורה..זה די ברור.

היה דיון בקשר לזה, השתמש בחיפוש.

פורסם
  • מחבר

תרגע אני בסך הכל משתף חוויות !

וחבל מאד שלאחר שאני מנסה לעזור לך את כותב שאני מז**ן את השכל .

להבא בתרדים שלך תסתדר לבד

maphisto המשתמש הבוגר, אל תעלב!

אתה אמנם עזרת - ועל כך תודה.(שוב)

אבל, אתה גורם להסטת הנושא למשהו אחר ואז קצת קשה לקבל תשובה!

???

חוץ מזה, גם הפסיכולוגים צריכים פסיכולוגים במדינה המשוגעת שלנו :bash:

אז שוב! תודה לכולם!

אגב, המחיר של epox ושל Msi זהה בפנדה!

דרור :smoke:

פורסם

ודרך אגב, אל תוריד את ה 7vrxp מהרשימה: הסתכל בת'רד הזה

דיי לבלבל, הכל טוב וגירסה 2 פתרה את כל הבעיות ולכן :

GA-7VRXP גירסה 2

ואים אתה לא צריך RAID אז GA-7VRX גירסה 2

פורסם

די להטעות אנשים, ה7VRXP לוח ממוצע..הMSI והאפוק סטובים ממנו לא ספק.

וה7VRX לא שווה כלום, כיב נוסף להורדת הרייד ירדו ממנו עוד דברים נחוצים.

פורסם

די להטעות אנשים, ה7VRXP לוח ממוצע..הMSI והאפוק סטובים ממנו לא ספק.

וה7VRX לא שווה כלום, כיב נוסף להורדת הרייד ירדו ממנו עוד דברים נחוצים.

אנטי, בפעם המאה תפסיק עם זה! אתה אומר משהו ואין לך שום טיעונים! "שווה להשקיע את ההפרש" למה? "הגיגה לוח ממוצע" למה?

אולי תתן פעם תשובה? אם אין לך תשובה אז מספיק להגיד לקנות את האפוקס סתם.

בדיוק כמו כשאני חיפשתי לוח אם, אתה בשלך "אפוקס/אביט, גיגבייט דרעק...".

:devilfork:

פורסם

נתתי מספםיק טיעונים- אין בו שום דבר מיוחד לעומתה אחרים שמציעים הרבה יותר איכות, וגם יכולות OC..הג'יגה בייט הוא לוח ממוצע לחלוטין מבחינת הפיצ'רים..שום דבר מיוחד חוץ מה DUAL BIOS שזה רק כדי למשוך אנשים.

האפוקס הרב היותר טוב מהג'גה בייט, כולל גם "תמיכת משתמשים" (המון ביוסים שמתקנים\מוסיפים אפשרויות\משפרים ביצועים) וגם Diagnostic Led (שימושי מאוד) שאין בג'יגה בייט.

קודם הפער היה גדול, עכישוה וא לא קיים\קטן..אז זה ברור איז הלוח כדאי לקנות.

כשאתה חיפשת לוח אם- "אני רוהצ את האפוקס, החלטתי עליו.אבל המוכר בPCH לא יכול להשיג לי אותו והוא נשמע נחמד..אז.."

פורסם

אם לא מתוכנן אוברקלוק

הייתי לוקח את הג'יגהבייט (אגב בכל החנויות הגדולות יש רק rev2)

יציב לאללה

פיצ'רים חמודים

וזול יותר (ועכשיו תתחילו לצעוק שהוא אמר שמחיר זה לא פונקציה- תקנה לעצמך מתנה בכסף שישאר)

פורסם

עכשיו אני אצעק שההפרש לא קיים\קטן מ50 ש"ח ששוה להוסיף.

אם אין את ה50 ש"ח האלה אז עדיף לקחת את הKT3 ARU.

פורסם

נתתי מספםיק טיעונים- אין בו שום דבר מיוחד לעומתה אחרים שמציעים הרבה יותר איכות, וגם יכולות OC..הג'יגה בייט הוא לוח ממוצע לחלוטין מבחינת הפיצ'רים..שום דבר מיוחד חוץ מה DUAL BIOS שזה רק כדי למשוך אנשים.

האפוקס הרב היותר טוב מהג'גה בייט, כולל גם "תמיכת משתמשים" (המון ביוסים שמתקנים\מוסיפים אפשרויות\משפרים ביצועים) וגם Diagnostic Led (שימושי מאוד) שאין בג'יגה בייט.

כשאתה חיפשת לוח אם- "אני רוהצ את האפוקס, החלטתי עליו.אבל המוכר בPCH לא יכול להשיג לי אותו והוא נשמע נחמד..אז.."

אנטי, שאני לא אעלה עליך! אל תגרור את זה לפסים אישיים כי זה לא נכון.

אל תבלבל את השכל שהביוסים מגבירים את הביצועים או מוסיפים אפשרויות כי זה בקושי וזה גם בגיגה בייט. הדיאגנוסטיק לד הוא שימושי? איך? הוא סה"כ נותן לך את המצב של איזה פורט (לא זוכר איזה) וזה סתם גימיק שיווקי.

"אין בו שום דבר מיוחד לעומת אחרים שמציעים הרבה יותר איכות" כנ"ל לגבי האפוקס, get real.

והדיואל ביוס הזה זה אולי אחד הפיצ'רים הכי חשובים שיכולים להיות בלוח אם. נכון, הסיכוי שתשתמש בו הוא קטן מאד. אבל במקרה שיכול לקרות ועוד איך למשתמש רגיל שהייתה לו בעיה בפלאש של הביוס או שהוא עשה שטות בביוס ואין לו מושג איך לתקן - אז אתה מתחיל להתרוצץ בפורום הזה מתחנן שיעזרו לך או לחנות שיחליפו את הלוח כי דפקת לו את הביוס, אז פיצ'ר כמו duel bios יכול להיות מציל חיים.

פורסם

אנטי, שאני לא אעלה עליך! אל תגרור את זה לפסים אישיים כי זה לא נכון.

אל תבלבל את השכל שהביוסים מגבירים את הביצועים או מוסיפים אפשרויות כי זה בקושי וזה גם בגיגה בייט. הדיאגנוסטיק לד הוא שימושי? איך? הוא סה"כ נותן לך את המצב של איזה פורט (לא זוכר איזה) וזה סתם גימיק שיווקי.

"אין בו שום דבר מיוחד לעומת אחרים שמציעים הרבה יותר איכות" כנ"ל לגבי האפוקס, get real.

והדיואל ביוס הזה זה אולי אחד הפיצ'רים הכי חשובים שיכולים להיות בלוח אם. נכון, הסיכוי שתשתמש בו הוא קטן מאד. אבל במקרה שיכול לקרות ועוד איך למשתמש רגיל שהייתה לו בעיה בפלאש של הביוס או שהוא עשה שטות בביוס ואין לו מושג איך לתקן - אז אתה מתחיל להתרוצץ בפורום הזה מתחנן שיעזרו לך או לחנות שיחליפו את הלוח כי דפקת לו את הביוס, אז פיצ'ר כמו duel bios יכול להיות מציל חיים.

אם אתה לא יודע מה זה עושה, אז תשתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים