פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אולי כי הכלב היה מחליף 3 מכוניות ביום ו20 מכוניות בשבוע ולכן קצת היה קשה לצלוף בו ממרחק של 800-1000 מטר.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים מסמנים אנשים לחיסול לפי מספר קטלוג, ככה הם .מטרה לחיסול זה מוצר מדף בצבא (לפחות איפה שאני הייתי).
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים ודווקא את 1337 לא יכולת להוריד?מעניין מה היה קורה אם הוא היה 31337 ;Dונחזור לנושא המקורי של הת'רד...
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אני לא יודע מה נתקעתם עם המספרים האלה.אני לא יודע איזה משמעות נסתרת יש להם בשבלכם.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר התחלתם טוב. ואז. . . . מישהו התחיל לז__ן את המוח על יכולות הצליפה שלו. . . :AR15: בואו נחזור למקור! ! ! האם ל Epox יש באמת את אותם פיצ'רים כמו לשאר ? ? ? (נ.ב. כרטיס קול O.B. לא מזיז לי) קדימה, לחזור לעבודה! מה מהשלושה? ? ? (או שמא אפשר להוריד כבר את GigaByte?) מחכה לעוד! (מנהל הפורום, אולי תוריד את השטויות של הצלף??? או לפחות את התגובות עליו??) see ya' Dror :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים הוא עדיין בחיים?ולמה מסמנים אנשים לפי מספרי מטרות?אל תקשר ביני לבינו, אוקי? המטרה שלו אנושית, המטרה שלי היתה באימונים בכלל, אני הייתי סוג אחר של צלףף.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר הוחלט!!!Epox 8K3A+ KT333וזאת למרות שאני לא מתכנן ללוח הזה o.c., ושיש לו מעט פחות פיצ'רים מל -MSI אבל... הוא מהיר ויציב, אין לי צורך בכרטיס קול על הלוח, חבל אמנם שאין USB 2 ... אבל זה גם לא ממש נחוץ כרגע ולא יקר כתוספת.בקיצור.. תודה לכולם! ואגב, לצלף! אני מכיר פסיכולוג טוב, שיכול להוציא אותך מזה :AR15: ;D ;D ;D ביי בינתיים! דרור :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים תרגע אני בסך הכל משתף חוויות !וחבל מאד שלאחר שאני מנסה לעזור לך את כותב שאני מז**ן את השכל .להבא בתרדים שלך תסתדר לבד
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים הוחלט!!!Epox 8K3A+ KT333וזאת למרות שאני לא מתכנן ללוח הזה o.c., ושיש לו מעט פחות פיצ'רים מל -MSI אבל... הוא מהיר ויציב, אין לי צורך בכרטיס קול על הלוח, חבל אמנם שאין USB 2 ... אבל זה גם לא ממש נחוץ כרגע ולא יקר כתוספת.בקיצור.. תודה לכולם! ואגב, לצלף! אני מכיר פסיכולוג טוב, שיכול להוציא אותך מזה :AR15: ;D ;D ;D ביי בינתיים! דרור :smoke: האיפוקס לוח בהחלט טוב. אבל אולי עדיף את הMSI הזול יותר?ואגב, לא מצחיק הבדיחה עם הפסיכולוג, זה היה רציני לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.