פורסם 2005 ביוני 1020 שנים כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ]בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול.על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים נטחן כמו מים, תריץ חחח ניתן להגיד שמישהו טוחן במים.. אבל להגיד שהנושא נטחן כמו מים זה קצת (אולי הרבה בעצם ) מטופש.. אתה טוחן מים בבית? ;D ולפותח הת'רד, תיקח 3200+ Venice
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים חחח ניתן להגיד שמישהו טוחן במים.. אבל להגיד שהנושא נטחן כמו מים זה קצת (אולי הרבה בעצם ) מטופש.. אתה טוחן מים בבית? ;D ולפותח הת'רד, תיקח 3200+ Venice לידיעתך,3000 יותר משתלם.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מי מדבר על משתלם..הוא ביקש מעבד למחשב חזק = מחשב מחשב יקר = מעבד טוב אבל לא בהגזמה בתקציב => הווניס 3200+ בדיוק באמצע בין ה3000+ ל3500+ והוא אפשרות מצויינת כשיש תקציב גדול.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר חבר'הרשמתי שההפרשים במחיר הם קטנים אז אל תתיחסו למחיר.מה שאני רוצה לדעת כשאני הולך לקנות מעבד. איזה מהמעבדים יתן תוצאה הכי טובה באוברקלוק ומשחקים.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מבחינת ביצועים-הסאן דייגו חזק יותר בגלל זכרון מטמון גדול יותרהוונצ'סטר והווניס הם שווים פחות או יותר בביצועים.מבחינת אוברקלוק-אין תשובה חד משמעית, זה תלוי בסטפינג של כל מעבד
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים oc=FX55הFX55 או ה57 יש להם מכפלה פתוחה והם הכי טובים שיש למשחקים ואוברוהם "קצת" יקרים.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים חבר'הרשמתי שההפרשים במחיר הם קטנים אז אל תתיחסו למחיר.מה שאני רוצה לדעת כשאני הולך לקנות מעבד. איזה מהמעבדים יתן תוצאה הכי טובה באוברקלוק ומשחקים.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מאיפה השם פייכלה [ זה משהוא ברוסית לא ? ]לפי דעתי היות והחומרה מקדימה את התוכנה לא יהיו הבדלים גדולים בן המעבדיםאני הייתי הולך על ויניס בגלל:1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטרואם יש לכם להוסיף עוד משהו אתם מוזמנים בכבוד
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים עוד דיון הזוי ולא שימושי לאף אחד כי נטחן כמו מים.לנעול לפני שדיון זה יהפוך לשדה קרב ע"י תפוחים ואויביו.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מה אתה אומרתפסיקו ללחוץ על הדק הנעילהאסור לנעול דיונים כל כך בקלות בלי שיקול דעתכל עוד הדיונים אינם פוגעים ,אינם מעליבים ,ואינם מגמתיים וכד' צריך להמשיך ולקיים אותם ,זכרו שאנשים באים לקבל פה עזרה ויעוץ אסור לנו לטרוק בפניהם את הדלת גם אם לפעמים נמאס לחזור על אותם דברים ,ובא לא נשכח שעולם המחשבים משתנה ומתחדש במהירות לכן מה שהיה אתמול כבר לא שווה מחר [ ביקורות חדשות ,מאמרים , וכד' ]
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אני הייתי הולך על ויניס בגלל:1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T2. תלוי בסטפינג3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.