עבור לתוכן

עוד שעתיים וחצי הסדרה יוצאת לדרך .... למכורים שבינינו ..........

Featured Replies

פורסם

אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה ....

אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות

בעלי אופי חזק עצבני וקטלני .....

מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם

מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא

כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון

בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON

אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין

פורסם

אני לא מתרגש מזה או משהו, אבל אני גם נשאר ער עד 7 בשביל לראות את המשחק (וכנראה שגם תהיה הארכה, אז בכלל ;)).

אני הייתי מהמר על..סן-אנטוניו. בעיקר בגלל ג'ינובלי ופארקר (נו, וגם דאנקן :)). הבנתי שפרינס אמור לשמור על ג'ינובלי ו-וואלס על דאנקן. נראה אם הם יצליחו. לטובת המשחק המעניין אני מקווה מאוד שהם לא יצליחו (או שאם כבר יעשו את זה עם כמה גגות), כי אני מחכה למהלכים של ג'ינובלי, ואם פרינס יפריע לו יותר מדי זה יהרוס את הדברים שג'ינובלי יכול לעשות.

הימור שלי - סן-אנטוניו מנצחת 4-2\4-3. אפילו שהיום לסן-אנטוניו יהיה משחק קשה מאוד ויכול להיות מאוד שהיא תפסיד בו. הניצחון היום, לאיזה צד שלא יהיה, לדעתי לא יהיה בפער הגדול מ-5 נקודות. היום יהיה צמוד.

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה מרחיק לכת

אז אל תשכח שברוס בוהן הולך להוציא את הנשמה לבילאפס והקטן הזה נו איך קוראים לו

אה אה הימילטון לא ?? :lol:

אתה יודע מה גם אני הולך עם ניצחון קל בחמישה עד שישה משחקים של סאן אנטוניו ....

אבל הם חתיכת קבוצה דטרוייט

רק איחולים שלי מפה לטים שישאר בריא עד סוף הסדרה ( ככה בטוח אין לטרוייט סיכוי ) ...

פורסם

שורה תחתונה - אני לא חושב שמגיע לדטריוט לזכות פעמים ברצף. לא מגיע לה בעתיד להזכר כמו למשל שיקאגו של ג'ורדן ופיפן (או מכבי של שאראס פארקר ;)), היא לא טובה מספיק בשביל זה. היא גם לא משחקת כדורסל חיובי (כמו מכבי. באמת, אם מכבי הייתה קבוצת NBA הממוצע שלה היה בטח עומד על 115 נק' למשחק. כבר העונה הזאת ביורוליג הממוצע שלה היה 92 נק', שזה בערך כמו של דטריוט. רק שלדטריוט יש 48 דקות לשחק ולמכבי 40). היא משחקת הגנה קשוחה, אבל אין לה שחקנים מלהיבים (כמו ג'יימס\אייברסון\וייד\ג'ינובילי..). סתם קבוצה של פועלים שחורים+כמה מהלכים יפים לפעמים בהתקפה של הימלטון\פרינס. לא הייתי רוצה שהם יזכו שוב..

פורסם

לדעתי הסדרה תהיה צמודה עד הסוף..

שתי הקבוצות משחקות דומה..

ואני מאמין שכולם רוצים סדרה צמודה..

(מה שחסר לנו בארץ)

והNBA זה משחק כדורסל שונה מאירופה..

ולדערנו בארץ עסוקים בבכות שמכבי יותר טובה

מלהתחזק ולנסות לנצח אותה..(וזה אפשרי)

פורסם
  • מחבר

מסכים בהחלט עם דעתך

אבל היא עדיין קבוצה וכקבוצה יהיה לסאן אנטוניו מאוד קשה לנצח

לא שסאן אנטוניו להוציא את גינובילי  מכל העסק עשתה מהלכים שייחרטו לי

בזכרון ....

בכל אופן ליבי היה עם פיניקס עוד מתקופת בארקלי וכמה שהתבאסתי שהם לא לקחו את הסדרה

איפה אני בכלל הם אפילו לא לקחו משחק בית אחד בסדרה מול סאן אנטוניו ואני מדבר על הקבוצה

שהציגה את הכדורסל הכי יפה והכי אטרקטיבי בליגה .

שוב אני מצפה לראות דם על המגרש היום למה אני חושב שלאף קבוצה שנראה היום לא מגיע ב 100 האחוזים לקחת

בטח ובטח לא דטרוייט

בוא לא נשלה את עצמנו כדורסל לא נראה היום בטוח

אולי נקבל איזה מין ערבוב של אדרוף תאילנדי עם בושידו ככה כמו שצריך....

פורסם

אולי ההגנה של דטריוט תוכל לספק כמה מהלכי כדורסל טובים (ההגנה - אני מתכוון לגגות ולחטיפות..). לדעתי גם הסקור היום יהיה נמוך. אני לא חושב שיהיה היום סקור של מעל ל-170 נקודות. הימור על תוצאה (הלוואי שאני לא אצליח, אחרת אני אתבאס קשות מזה שלא הימרתי על התוצאה הזאת..): 87-82 לסן-אנטוניו. קלע מוביל של סן-אנטוניו - פארקר. רק בגלל שדטריוט ילכו חזק על ג'ינובילי ודאנקן.

פורסם

הודעה שכתבתי לפני המשחק:

המשחק הראשוןב סדרת גמר ה-NBA כידוע, כאשר הספרס מאחרים את דטרויט. הספרס מגיעים לאחר 4-1 קליל ומרשים על פיניקס כאשר דטרויט מגיעה לאחר 4-3 מתיש מול מיאמי. הליין הוא +6 לדטרויט ואנדר\אובר 176 נקודות. שימו לב שהליין באינטרטנ התחיל עלא נדר\אובר 181 ועכשיו כבר עומד על 176. הליין לדטרויט התחיל ב5 ועומד כבר על 6 וחצי.

נערכו העונה שני משחקים ביןה קבוצות כאשר באחד נצחו הספרס 80-77 ובשני נצחו דטרויט 110-101, כל קבוצה נצחה בביתה.

הספרס השנה 29-11 נגד הליין במשחקים שהליין אנדר\אובר בין 170 ל179.5 נקודות ו 18-7 נגד קבוצות עם הגנה טובה.

4 מ6 מבין המשחקים בין 2 הקבוצות האלה נגמרו באנדר בעונות האחרונות.

אם נסתכל על דטרויט, הספסל של דטרויט שתרםה רבה יותר במהלך העונה הפך להיות משותק משהו בפלייאוף, דטרויט תלויה מאוד בחמישיה שלה בפלייאוף, לכן חוסר היציבוטת של וואלאס שלצד משחקים ומהלכים מדהימים נעלם מחלק מהמשחקים משפיע מאוד על הקבוצה. המפתח של דטרויט לבניצחונות על ההיט היה שיתוק של וויד ושאק, וויד התבלט בחלק מהמשחקים אבל המטרה העיקרית הייתה לא לתת לצוות הזה יחד לעבור רף נקודות מסויים. שאר השחקנים של מיאמי הם שחקנים יותר אפורים ופאסיביים , הג'ונסים שחקנים די צפויים שמפציצים, דטרויט נתנה להם לקחת את הזריקות אבל הגבילה את הצוות המוביל של ההיט מה שנתן לה את הניצחון בסופו של דבר.

הספרס לעומת דטרויט מתבססים גם על הספספל שצריך, יש את בארי הנהדר, אודריך שמחליף את פארקר כשהוא מקבל קריזה, רוברט הורי...הספרס קבוצה הרבה יותר רחבה מדטרויט. שימו לב שלעומת מיאמי- שמתבססת על שני שחקנים בעיקר בהתקפה לספרס יש שלישייה מנהיגה, דאנקן פארקר וג'ינובילי ולדטרויט יהיה קשה מאוד לעצור שלושה שחקנים, אני לא רואה את זה קורה במשחק הראשון. הספרס הוכיחו מול פיניקס שהם יכולים לנצח כל קבוצה באנ בי אי, הם מנוסים במעמדים האלה- לוואלס יהיה קשה מאוד לעצור את דאנקן, גם מוחמד יכול למען האמת לתרום עליו כי לדטרויט פשוט אין לו תחליף ואם ישחקו עליו הוא ישתדל אל לעשות עבירות.

למרות ששתי הקבוצות הראו שהן יכולות לשחק גם בקצב מהיר צפוי כאן משחק איטי לדעתי, דטרויט תבאו ותנסה להאט את המשחק ולחזור להגנה הממושמעת משנה שעברה, הספרס טובים מדי עבור דטרויט ועוד במשחק ראשון עם הטירוף באולם הביתי קשה לי לראות אותם מפסידים.

פורסם

עוד רבע שעה מתחיל המשחק השני :hat:

אני נשאר ער עד 6.30 רק בשביל זה. במשחק הקודם "גילתי" עוד שחקן של סן-אנטוניו - מוחמד! מזכיר את באסטון עם כל הגגות שלו, רק שהוא יותר טוב מבאסטון (מן הסתם). ראיתי גם היום במעריב את האחוזים של דטריוט מהשדה - 38%! לא פלא שהם הגיעו ל-69 נקודות. הם זרקו מספיק, אבל אם הם היו מגיעים למשל ל-45% (שזה גם לא ממש אחוז גבוה) היו להם 80-85 נק' והמשחק היה הרבה יותר צמוד. אם מכבי קולעת ב-60% למשחק ביורוליג (ורוב הקבוצות קולעות ב-50%-60%) אז גם, ובמיוחד ב-NBA, למורות ההגנה הקשוחה של הספרס, המאבריקס צריכים לקלוע לפחות ב-45%. אחרת לא יהיה להם סיכוי.

הימור להיום - אחרי שראיתי את המשחק הקודם, אני אומר שדטריוט מנצחת. כי אז היא שיחקה ממש לא טוב ועוד בחוץ ולמורות זאת היה צמוד במשך 3 רבעים. מה שגם שני הוואלסים קלעו ביחד רק 11 נק'. גם לא ממש עשו עבודה טובה על דאנקן אז (24 נק' ו-17 ריבאונדים), אז אני מניח שישמרו אותו עכשיו חזק יותר.

דטריוט תנצח בהפרש קטן מאוד - עד 5 נק'.

פורסם

בגלל שלבן וואלאס אין מחליף בדטרויט דאנקן ומוחמד שלא קולע בד"כ חוגגים עליו בצבע.

ספרס שחטה גם היום, יהיה קשה לדטרויט לעצור את המכונה הזאת...היתרון של הספרס הוא בספסל.

פורסם
  • מחבר

היתרון של הספרס הוא מנו גינובילי וזה חד משמעית שהוא פורץ ההגנות הטוב בליגה ואני מתכוון לזה :silly:

מכאן והלאה ניתן לראות ששניי הנקודות אור היחידות שדטרוייט מצליחה להראות אלו בילאפס וראשיד וכשאני אומר היחידות

אינ מתכוון שגם זה בקושי

שוב פעם אני כבר כולי מת מהלילה שלא ישנתי ועוד החום שיש אצלנו בצפון בכלל עושה אותי חצי מעופף

עכשיו זה דיי ברור שסאן אנטוניו תוציא משחק אחד מבין השתיים שיש לה בחוץ וכמו ששמים לב הלחץ לא עושה טוב לקבוצה בכחול

מה שבטוח היא לא עושה טוב בבכלל ללארי בראון ......... כן ירבו וירבו מאמנים כמותו .....

פורסם

היתרון של ג'ינובילי הוא שטיישון פרינס שומר טוב, אלב אל מספיק בשבילו..אין כמעט שחקנים בNBA אם בכלל שיכולים לעצור את החדירות של ג'ינובילי, וגם אם כן בטח שלא תוך כדי עצירה של דאנקן\פארקר.

לדעתי גם לסן אנטוניו יש בעיה בהגנה כיוון שלדטרויט יש גם את המילטון, ראשיד ובילופס..הבעיה שראשיד ממשיך בחוסר היציבות שלו., אני מאמין שכשגם ראשיד יתפקד יהיה קשה לספרס לשמור את שלושתם ונראה גם נצחונות של דטרויט בסדרה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים