עבור לתוכן

האם זה נכון שבן אדם לא יעשה...

Featured Replies

פורסם

קרה לי מקרה כזה לא מזמן.

חלמתי שיש בחדר שלי סרטן שכל הזמן מופיע לי בפלאשים התעוררתי מתוך שינה עומד וצועק בלחש, לילה לאחר מכן היה לי את אותו המקרה רק עם טרנטולה  :screwy:

גם יש לי כל מיני מקרים שאני מתעורר ואני עדיין ב"פנטזיה". חלמתי על איזה רוח רפאים שאמרה לי שאם אני יצא מהחדר שלי היא תנעל שם את עצמה, קיצר אני מתעורר הולך להשתין ובאמצע ההליכה אני עושה לעצמי סעמק היא נועלת את עצמה שם ורצתי בחזרה לחדר למיטה עם שלפוחית מלאה ומציקה כמובן שהחדר לא היה נעול.

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך אפשר להשתין באמצע הלילה זה משגע אותי חבר שלי גם ככה

פורסם

הגוף משותק בזמן החלום. הוא עובר לסירוגין בין מצב של חלום ולא חלום, וכשלא חולמים הוא לא משותק.

נכון,סליחה,עכשיו כשאני קורא את ההודעה זה באמת נשמע שונה ממה שהתכוונתי.

דיברתי על השינה כולה,כולל כל התהליכים,לא רק תהליך החלום.

אכן בזמן החלום עצמו באמת יש שיתוק של השרירים(יש איזה מרכז שרירים שאחראי על זה).

התכוונתי להגיד שאם בזמן השינה היה לך שיתוק יהיה לך נמק.

פורסם

אני יושן שינה צאוד עמוקה ולא פעם אחת חברים שלי מספרים לי בבוקר

שאני מרים את הראש או נעמד אומר מישפט שלא קשור לחיים נופל למיטה וחוזר לישון ......

פעם כשהייתי קטן אני ואחותי גרנו באותו חדר אני על מיטת קומותיים והיא מיתחתי קמתי

פתחתי את המיכנסיים ופשוט השתנתי מלמעלה על כל החדר .... באמצע שאני משתין אני מתעורר

עם הז*ן ביד ולא מבין מה ניסגר איתי !! הייתי בשוק הלכתי הערתי את אבא ועשינו קצת ניקיון .....

יש לי עוד הרבה מקרים קורעים אבל אין לי כוח לירשום ....

טוב נו עוד אחד ! פעם הלכתי לישון והתעוררתי בחצר שאני שוכב כל הדשא ......

הייתי הולך לישון בידיעה שאני אתעורר במקום אחר ....

גם כן עוד מיקרה לא ליפני הרבה זמן למדתי למתכונת בהיסטוריה עם חבר והתחלנו לדבר על שיטות שונות שיעזרו

לנו ליזכור את החומר אני נירדמתי והוא נישאר לילמוד ואחרי חצי שעה של שינה אני קם ואומר לו שאני לא זוכר

את החומר בהיסטוריה בגלל השיטה הדפוקה שלו ולדעתי היא סתם מסורבלת מילמלתי משהו וחזרתי לישון .

ד"א - לפי דעתי שיש לך חום החלומות שלך מוזרים יותר ומציאותיים יותר מישהו יודע למה ?

פורסם
  • מחבר

ד"א - לפי דעתי שיש לך חום החלומות שלך מוזרים יותר ומציאותיים יותר מישהו יודע למה ?

זה כזה נכון!

קרה לי לא פעם ולא פעמיים שחלמתי על משהו לא הגיוני באמצע הלילה כשהיה לי חום וכשהתעוררתי חשבתי שכל זה היה אמיתי..

ידעתי שהייתי ער אבל עדיין חשבתי שזה אמיתי..

פורסם

אפשר לחלק את השינה לשלבים אחדים. בארבעת השלבים הראשונים של השינה, הנקראים "שנת הגלים האיטיים", יש האטה כללית של פעילות המוח. השלב הראשון הוא הנמנום, והרביעי - שינה עמוקה. אחרי 90 דקות של שינה יש התעוררות חלקית, ולאחריה "שנת תנועות העיניים המהירות", הנמשכת 20-15 דקות. בשלב הזה העיניים זזות הלוך ושוב במהירות, הבן אדם חולם והשרירים שלו נעשים רפויים מאוד. בד"כ בלילה יש 5-4 מחזורים של שנת גלים איטיים ושנת תנועות עיניים מהירות. כנראה שהגוף זקוק לזמן מינימלי של שנת תנועות עיניים מהירות, ואחרי תקופה של חוסר שינה יש "תקופת פיצוי" של חלומות אינטנסיביים מאוד

בטח הקטע של החום זה בגלל שהחום גורם להפרעות במוח ושיבושים כאלה משהו בגלים החשמליים במוח ובגלל זה אתה חושב שזה ככה... גם לפעמים יש אנשים שחולמים חלומות "צלולים" וגם לי היו פעם שזה כאילו אתה ער אבל בתוח המוח שלך וזה ממש אמיתי אבל רק שאתה יכול לעשות מה שבא לך - לעוף לז... את האחות של החבר ומה שאתה רק לא רוצה.. לכבות את האורות בכוח המחשבה והכול זה בעצם חלום וההבדל היחיד, כמו שכבר אמרתי, זה שאתה יכול לשנות את כל הדברים בעזרת מחשבה ורק ככה אתה יכול להבחין בזה שאתה בתוך חלום...

פורסם

כבר חלמתי חלום צלול, וידעתי שאני חולם. איזה מגניב זה. אני בטוח שהייתי ישן ער כזה, כי זה לא הגיוני שאני אדע שאני ישן בתוך חלום. חלמתי משהו רע(לא זוכר מה) ואמרתי לעצמי שהכל יגמר כשאני אתעורר. עכשיו אני יודע שאני ער(או שלא??).

פורסם

אמנם לא הלכתי אבל אמרתי דברים מצחיקים בצבא וזה היה רק תחת תנאי לחץ.

טירונות: "עוד כמה זמן מסדר" ?

קורס קצינים: "תביא לי את המפה"

ו"בואי תביאי חיבוק" ....... אממממ היו הרבה בנות בקורס :smile1:

פורסם

התופעה אכן אמיתית, פעם הלכתי בבית תוך שנה ונכנסתי במאוור בבית, אח שלי ראה אותי , עושה את זה.

פורסם

טוב, ממה שאני יודע לפחות לא היו לי מיקרים מוזרים כל כך כמו שלכם...

אבל היה לי מיקרה אחד ודי כואב

צרחתי על אחות שלי מתוך שינה (הצרחה הכי חזקה שאתם יכולים לחשוב עליה...) ואז "דפקתי" לה בוקס הכי חזק שיכולתי "ובמקרה" היה קיר בדרך...(אני ישנתי עם הפנים לקיר.)

נ.ב התעוררתי כיון שנפל עליי סיד והיד שלי היתה כחולה במשך שבוע, והקול שלי חזר לעצמו רק אחרי יומיים... בעעע

פורסם

יש בדיסקברי תוכנית שנקראת סודות השינה

דברים ממש מפחידים יכולים לקרות לאנשים בזמן שינה, שני אנשים בקנדה רצחו מתוך שינה (אחד זוכה השני נשפט למאסר עולם)

פורסם

טוב, ממה שאני יודע לפחות לא היו לי מיקרים מוזרים כל כך כמו שלכם...

אבל היה לי מיקרה אחד ודי כואב

צרחתי על אחות שלי מתוך שינה (הצרחה הכי חזקה שאתם יכולים לחשוב עליה...) ואז "דפקתי" לה בוקס הכי חזק שיכולתי "ובמקרה" היה קיר בדרך...(אני ישנתי עם הפנים לקיר.)

נ.ב התעוררתי כיון שנפל עליי סיד והיד שלי היתה כחולה במשך שבוע, והקול שלי חזר לעצמו רק אחרי יומיים... בעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווו זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלייייייייי יואוווווווווווווווו השכחת ממני את הסרטון על החיות... אחי, שמור את זה לעצמך! יואווו זה כזה מצחיקקקקקק

פורסם

איזה סיפורים, הרגתם אותי

אני בקושי זוכר מה אני חולם. אם אני חולם בכלל ???

כשאני קם בבוקר אני זוכר כמעט כל מה שהיה סביבי בזמן שישנתי

בגלל זה אף אחד לא מדבר עליי לידי בזמן שאני ישן ;D

פורסם

דרך אגב, יש גם מקרה הפוך - שכשמתעוררים באמצע חלום והגוף לא מצליח להשתחרר מהשיתוק. משתחררים אחרי כמה שניות, אבל זה די מפחיד בהתחלה (אנשים סיפרו לי שזה קרה להם...)

וואלה? פאק אז זה מה שזה.

זה קורה לי לפעמים, ובפעם הראשונה שזה קרה לי הרגשתי בכמה שניות האלה שהתעוררתי ולא יכולתי לזוז פחד מטורף שאני לא יכול לתאר אפילו. ומין הרגשת ייאוש כזאת מפחידה.

אחרי כמה שניות זה השתחרר ואמרתי לעצמי שאני "התעוררתי" בתוך החלום וברגע שקלטתי את זה התעוררתי באמת. מאז כשזה קורה לי אני פשוט מחכה שזה יעבור... אבל זה עדיין לא מאד סיפטי. אתה עושה מה שאתה תמיד עושה כדי לזוז, רק שהפעם לא קורה שום דבר. זה מוזר ברמות כשזה קורה.

פורסם

פעם הלכתי למקרר של הבית תוך שינה.

הכי מוזר שלפעמים יש לי חלומות על דברים שבכלל לא חשבתי עלהם.

חלמתי שאני הולך הביתה עם גמל, ויש שם ז*נה WTF , מה זה החלום המפגר הזה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים