פורסם 2002 ביולי 2123 שנים הייקניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקרקניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;Dחבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנותהוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teacעל הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקותבמחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מיידהשאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריותתודה מראש לעונים :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים צורב TEAC (גם OEM !! ) שמגיע מיבואן נורמלי כמו סמיקום לקסיס מקבל שנתיים אחריות. ביבוא עקיף גם על השנה אחריות לא הייתי סומך. מה שעולה זול=זול.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים זה לא המקרה הראשון ששומעים עליו ש-KSP מוכרים מוצרים בזולובסוף מתגלה שהם refurbished. צריך לשאול שאלות ולקנותבזהירות.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים הלו הלו הלועוד לא התגלה כלוםאמרתי שזה נראה כאילו...אפשר לבדוק את זה עם טיאק והסריאל נאמבר שלו, אני מניח..
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר נראה לי מוזר הקטע .. איך אפשר לבדוק כזה דבר למען יראו ויראו בלי לקנות שם את הצורב? p.s המקום הזה מתחיל לעלות בי בחילה עמוקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.