עבור לתוכן

סקר קטן, קצר וחשוב :) כנסוווווווו

Featured Replies

פורסם

שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה

צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום?2-3

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) גלישה צי'טוט ומשחקי רשת

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט?מקטרים דיי הרבה אני לא מתייחס

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה)חברים,חברה,כדורסל מידי פעם

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות)שעמום,רעב

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו?ידע

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים?אין בעיה מיוחדת,קרה כבר הרבה פעמים ולחודשים

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?ככה ככה

9. גילכם?17

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב)ראש העין

תודה רבה מראש!!!!!!!!

ד"א, אני לא אהיה פה עד יום שלישי\שני.

פורסם

שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה

צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 4-9.

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) פורומים,חדשות ומשחקי רשת.

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? "תזיז כבר ת'תחת, בסוף הוא יקבל צורה של ריבוע.."

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) ענארף, ספורט בעיקר ובערך8 שעות בשבוע..

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) כשנמאס כבר\ משעמם..

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? כמובן, הוא מפתח את התאים האפורים של המוח ונותן לנו אופציות לתעסוקה בתחום המחשבים בעתיד וכמובן סתם מעשיר אותנו בידע כללי מכל התחומים.

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? לאחר יום\יומיים בלי אינטרנט אני שוכח שהיה לי מחשב, אבל כשאני שוב חוזר אליו אני מרותק כמה שעות טובות..

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? אני מרוצה ממנו בכללי, מהמהירות שלו הרבה פחות.

9. גילכם?16

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) מזכרת בתיה

תודה רבה מראש!!!!!!!!

ד"א, אני לא אהיה פה עד יום שלישי\שני.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה לכל מי שהגיב!!!!!!!

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 5 - 6 שעות (בממוצע)

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) מסנג'ר (CHATTING), הפורום,אתרי חדשות, הורדות, משחקים.

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? ניטרליים...מקבלים את המצב כפי שהוא :)

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? וואלה, אין הרבה כרגע. קצת חברים והרבה מוזיקה ואינטרנט במחשב..

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? שיעמום, עייפות, חברים, בית ספר וסידורים בחוץ

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? האינטרנט מאוד שימושי מבחינת מסירת מידע - מפות, מתורגמנים, סיכומים לחומר, דיונים וכתבות באתרים בנושאים כמו מחשבים וכו'.

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? די משועמם, התרגלתי לשימוש על בסיס יומי, אבל יש עוד דברים בחיים...

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? "כן ולא, מאוד שימושי ויעיל, מאוד מגוון. אבל הוא עדיין איטי מדי בשביל הרבה דברים כמו משחקים בחלק מהמקומות בעולם ושיתוף קבצים (אפילו סתם עם חברים במסנג'ר) והורדת קבצים " בנוסף, הוא לעיתים מסוכן מבחינת התכנים שמעביר...

9. גילכם? 18 עוד חודשיים (אכן קשיש יחסית לכל שאר אלה שהגיבו עד כה)

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) רעננה

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? - כמה שצריך

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) - צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת\דברים אחרים :P

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? - הורים? מה זה?

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) - חברים \ כלבה \ משפחה \ חיים ::)

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) - משעמם \ צריך ללכת לחברים או כל מה שמוזכר בתשובה למעלה (אני מניח שזה ללכת מהמחשב ולא להתנתק פיזית מהאינטרנט)

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? - אכן כן

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים?

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? - העלה איטית מדי, חיבורים לארה"ב חרא, שפה קשה

9. גילכם?

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) - ראש העין

תודה רבה מראש!!!!!!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים